• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 05 Mart 2022 15:16

Takım havlu atmış...

Takım havlu atmış...
Geçtiğimiz hafta Ankaragücü'ne mağlup olan BB Erzurumspor, an önce tamamlanan maçta ligde kalma mücadelesi veren Altınordu'ya 1-0 mağlup oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Geçtiğimiz hafta Ankaragücü'ne mağlup olan BB Erzurumspor, an önce tamamlanan maçta ligde kalma mücadelesi veren Altınordu'ya 1-0 mağlup oldu.

KARIŞIK

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Olanare ve Sülayman'la net gol pozisyondan yararlanamayan BB Erzurumspor, 42. dakika da Ahmet İlhan'ın golüne engel olamadı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, mavi- beyazlılar karşılaşmanın ikinci yarısında hiç bir varlık gösteremedi. İkinci ayırı oldukça kısır geçen maç başka gol olmayınca Altınordu'nun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla 44 puanda kalan BB Erzurumspor ilk iki iddialarını da mucizelere bıraktı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 05 Mart 2022 19:15

    Ne takım oyunu ne pozisyon ne hırs ne mücadele hiç bir şey yok inanılmaz kötü oynadılar ilk beş bile şüpheli . Yazık bütün kazmaları takıma toplamışlar

  • Cafer karasu 05 Mart 2022 17:10

    Olanare santrformu yoksa simo güreşcisimi ? Takım olarak moreller bozuk. Beş haftadır galibiyet yok üzgünüm.

  • Bykoçak 05 Mart 2022 15:45

    Yücel hocanın işi değil....İbrahim üzülmez bu takımı toplar...çok geç olmadan çözün bu isi