• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Şubat 2020 12:05

Sway yine zirvede...

Sway yine zirvede...
Türkiye'nin en iyi 10 kayak oteli sıralamasında Palandöken Sway Hotel, yine zirvede yeraldı.

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye'nin en iyi 10 kayak oteli açıklandı. Pistleri, konforu, suni kar sistemleri ve sunduğu gece kayağı imkanıyla Palandöken Sway Hotel yine zirvede yer aldı. 

KARIŞIK

Sway Hotel, modern ve aile dostu kayak otellerinden biri olarak dikkat çekerken, tesis ışıklandırılmış pistleri, kayakçı kamera takip sistemi ve yüksek donanımlı özel ekipmanlarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil imkanı da sunuyor. 

ULUSLARARASI YARIŞMALARA DA EVSAHİPLİĞİ YAPIYOR

Işıklandırılmış ve suni karlama özeliği ile dikkat çeken Sway Hotel Pistleri uluslarası yarışmalara da evsahipliği yapıyor. Bugüne kadar Türkiye Kayak federasyonu ve FIS tarafından düzenlenen bir çok yanışmaya ev sahipliği yaptı. 

İşadamı Can Dikmen'in sahibi olduğu Sway Hotel, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin En İyi Spor Turizmi İşletmesi Ödülünü'de almıştı. 

MİSAFİRLERİNE MAKSİMUM KONFOR SUNUYOR

Sway Hotel, Palandöken Kayak Merkezi'nde dağ ve şehir manzaralı geniş ve modern donanımlı odalar ve süitlerde misafirlerini ağırlamaktadır. Konuklarının her türlü ihtiyacını göz önünde bulunduran tesis yüksek uluslararası standartlarının yanı sıra sahip olduğu özel nemlendirme sistemiyle maksimum konfor sunmaktadır. Tesisin tüm odaları bembeyaz karla kaplı kayak merkezinin eşsiz manzarasına ya da Erzurum'un şehir merkezine kuş bakışı görüntüsüne sahiptir. Bu harika otelin bir markası olan Snowplus; kayakçılara amatör ve profesyonel kış sporları hizmeti de vermektedir. Sway Hotel'in SPA ayrıcalığıyla, ruhunuzla birlikte bedeninizin de en iyi şekilde dinleneceğine eminiz.

 

İŞTE İLK 10
1 – Sway Hotel Palandöken‎ / Erzurum
2 – Magna Pivot Hotel Erciyes / Kayseri
3 – Ağaoğlu My Mountain Uludağ / Bursa
4 – Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort Kartalkaya / Bolu
5 – Ramada Resort Erciyes / Kayseri
6 – BOF Hotels Uludağ Ski & Conv. Resort / Bursa
7 – The Green Park Kartepe Resort & Spa / Kocaeli
8 – Ferko Ilgaz Mountain Hotel & Resort / Kastamonu
9 – Le Chalet Yazıcı Otel Uludağ / Bursa
10 – Ekinata Grand Toprak Hotel Sarıkamış / Kars

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.