• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Kasım 2019 11:49

Süt sanayicilerinden ortak tepki

Süt sanayicilerinden ortak tepki
Erzurum’da faaliyet gösteren süt sanayicileri, son zamanlarda tereyağında oynanan oyunlar nedeni ile vatandaşın sağlığı ile oynandığını ifade ederek, yetkililerden destek istediler.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da faaliyet gösteren süt sanayicileri, son zamanlarda tereyağında oynanan oyunlar nedeni ile vatandaşın sağlığı ile oynandığını ifade ederek, yetkililerden destek istediler.
Süt sanayicilerinin sorun ve önerilerinin ele alındığı toplantıda dile getirilen, özellikle tereyağının içeriğinde oynanan oyunlar nedeni ile vatandaşa gerçek tereyağı yerine bitkisel karışımlarla hazırlanmış ürünler satıldığı belirtildi.
Tereyağının fiziksel içeriğinde bulunmaması gereken çeşitli hayvansal veya bitkisel karışımların insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğini belirten süt sanayicileri, Tereyağının fiziksel özelliklerini ifade eden, kanun tebliğinde veya Türk gıda kodeksinde yeniden bir çalışmanın yapılmasını talep ettiler.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.