• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 09 Mayıs 2023 13:43

Spor Bakanı ve TFF Başkanı’ndan kritik maçlar öncesinde skandal ziyaretler…

Spor Bakanı ve TFF Başkanı’ndan kritik maçlar öncesinde skandal ziyaretler…
TFF 1. Lig’de sezonun son haftalarına girilirken, ligde kalma mücadelesini olumsuz etkileyecek gelişmeler yaşanıyor.
Spor Bakanı ve TFF Başkanı’ndan kritik maçlar öncesinde skandal ziyaretler…

ERKHABER / ERZURUM - TFF 1. Lig’de sezonun son haftalarına girilirken, ligde kalma mücadelesini olumsuz etkileyecek gelişmeler yaşanıyor. Türk futbolunun patronu konumundaki Türkiye Futbol Federasyonu’nun en tepe ismi olan Başkan Mehmet Büyükekşi’nin, 7 Mayıs Pazar günü Bursa’da oynanan Erzurumspor FK – Gençlerbirliği maçı öncesinde 5 Mayıs Cuma günü Ankara’da Gençlerbirliği kulübünü ziyaret ettiği ortaya çıktı. 

KARIŞIK

 

 

Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu da dün Altınordu ile oynayacağımız kritik 90 dakika öncesinde İzmir Kulüpler Birliği Vakfı’nı ziyaret ederek, aralarında Altınordu’nun da olduğu İzmir kulüplerinin temsilcileriyle biraraya geldi. 

 

 

ERKHABER TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Yerel Zaman programı, kritik maçlar öncesinde Türk futbolu ve sporunun 1 numarası konumundaki isimlerin skandal ziyaretlerini gündeme getirdi. 

 

 

RİVA’DA KAMP YAPAN ERZURUMSPOR’U ZİYARET ETMEDİ AMA!!!
Erzurumspor FK’nın Bursa’da oynanan Gençlerbirliği maçında hakem Atilla Karaoğlu’nun haksız penaltısıyla mağlup olması, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kritik maç öncesinde Ankara’ya gidip, Başnekt ekibinin yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret etmesi, teknik heyetiyle biraraya gelmesi, kafalarda soru işaretleri oluşturdu. 

6 Şubat depremlerinde stadyumu hasar gördüğü için haftalardır İstanbul’da TFF’ye ait Riva Tesisleri’nde kamp yapan Erzurumspor’u bir kez bile ziyaret etmeyen TFF Başkanı Büyükekşi’nin bu ziyaretini “skandal” olarak yorumlayan Yerel Zaman programının yorumcuları, “TFF Başkanı, bu ziyaretin hakemlere bir mesaj niteliği taşıyabileceğini ya da hakemlerin bunu bir mesajmış gibi algılayabileceğini düşünmemiş olabileceğine inanmıyoruz” dediler. 

 

 

BİR SKANDAL DA KASAPOĞLU’NDAN
Öte yandan bir skandal ziyaret daha Yerel Zaman da gündeme geldi. Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu da Erzurumspor’un Altınordu ile oynayacağı sezonun finali niteliğindeki maç öncesinde aralarında Altınordu kulübünün temsilcilerinin de olduğu İzmir Kulüpler Birliği Vakfı’nı ziyaret ettiği ortaya çıktı.

 

 

Bakan Kasapoğlu, bu ziyareti kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmaktan da çekinmedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cafer karasu 09 Mayıs 2023 17:33

    Atilla hayırdır daha istifa etmedin mi