• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Kasım 2016 11:45

Sosyal Medya hesaplarına neden erişilemiyor?

Sosyal Medya hesaplarına neden erişilemiyor?
Facebook, Whatsapp, Twitter, Youtube gibi sosyal medya sitelerine gece saat 02:00'dan beri girilmiyor. İnsanlar en çok bu sorunun cevabını merak ediyor. Peki ama neden sosyal medya hesaplarına erişilemiyor?

ERKHABER / GÜNCEL - Facebook, Whatsapp, Twitter, Youtube neden açılmıyor? Sabah uyandığında herkes aynı soruyu sordu. Facebook neden açılmıyor?  Whatsapp neden açılmıyor? En büyük sosyal ağ sitelerine gece 02.00'den beri giriş yapılamıyor. Peki ama neden Facebook'a girilmiyor? Whatsapp neden açılmıyor? Youtube kapatıldı mı? Herkesin merak ettiği soru ise 'Hesaplar ne zaman açılacak?' oldu. Bazı kullanıcılar facebook kapandı mı, twitter kapandı mı, youtube kapandı mı, whatsapp kapandı mı? diye araştırmaya başladı. Ancak erişimin neden kesildiğine dair henüz yetkililer tarafından net bir bilgi gelmedi. Erişim engelinin ne kadar süreceği ise belirsizliğini koruyor. 

KARIŞIK

Facebook, Twitter, Whatsapp ve Youtube sosyal medya özelliği taşıyor ve haberlerin milyonlara ulaşmasını sağlıyor. Ancak birde sosyal medyayı iş amacı ile de kullananlar var. Sürekli bir engel olursa bir çok kişi bu konuda mağdur olabilir. Konu ile ilgili bir açıklama bekleniyor. Erişimin neden engellendiği konusunda bir bilgi arıyoruz. En kısa sürede sizlerle paylaşacağız.