• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Temmuz 2016 09:26

Son Dakika! 2016/1 KPSS tercih sonuçları açıklandı

Son Dakika! 2016/1 KPSS tercih sonuçları açıklandı
Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup yerleştirme sonuçları açıklandı.

ERKHABER / GÜNCEL - Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup yerleştirme sonuçları, 14 Temmuz 2016 günü saat 14:15'den itibaren ÖSYM'nin resmi İnternet adresinden (https://sonuc.osym.gov.tr) açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

KARIŞIK

KPSS-2016/1 Yerleştirme Sonuçları

https://sonuc.osym.gov.tr/

KPSS SONUÇLARI NEREDEN VE NASIL ÖĞRENİLECEK?

KPSS sonuçları ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi'nden TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday İşlemleri Şifresi'yle öğrenilebilecek. KPSS sonuçlarını görmek isteyen adayları bilgisayarlarının arama çubuğuna sonuc.osym.gov.tr yazarak aşağıdaki sayfaya ulaşacaklar.

Sisteme giriş için işlem tipini seçen adaylar daha sonra TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday Şifresi'ni ilgili yerlere girerek KPSS sonuçlarına ulaşabilecekler. KPSS sonuçları ÖSYM ile aynı anda internethaber.com'da olacak.