• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Temmuz 2020 15:27

Skoda en büyük filo teslimatını Abdi İbrahim’e yaptı

Skoda en büyük filo teslimatını Abdi İbrahim’e yaptı
Skoda Türkiye’nin lider ilaç firması Abdi İbrahim’e 2 bin 364 adet Skala ve 353 adet Süperb olmak üzere toplam 2 bin 717 aracın teslimatını gerçekleştirdi.

ERKHABER / ERZURUM - Skoda Türkiye’nin lider ilaç firması Abdi İbrahim’e 2 bin 364 adet Skala ve 353 adet Süperb olmak üzere toplam 2 bin 717 aracın teslimatını gerçekleştirdi. Erzurum Yılmaz Yılmazlar Otomotiv ise ilk etapta 32 Scala aracı bugün firma çalışanlarına teslim etti.

KARIŞIK

 

 

Abdi İbrahim’e gerçekleştirilen teslimatın Skoda Markasının dünya çapındaki filo satışları arasında tek seferde yaptığı en büyük teslimat olduğu belirtildi. Yüce Auto – Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, “Yüce Auto olarak markamız için tarihi bir dönem yaşıyoruz. Abdi İbrahim’e gerçekleştirdiğimiz bu teslimatın marka tarihinde bir ilk olmasının yanı sıra Türkiye’de henüz satışına başlamadığımız Scala modelimiz olması ve çok yüksek adetlerde teslimat yapılması bizim için ayrıca önem taşıyor. Filo pazarındaki iddiamızı daha da güçlendirecek olan Scala modeli ilk kez Türkiye yollarına çıkıyor ve ilk kullanıcıları da Abdi İbrahim’in saha ekibi olacak” şeklinde konuştu.

 

 

Erzurum’da Abdi İbrahim Firmasının çalışanlarına yeni araçlarını Erzurum Yılmaz Yılmazlar Otomotiv Skoda Satış Müdürü Sedat Avcı Gerçekleştirdi. Avcı, Skoda olarak önemli bir gün yaşadıklarını ifade ederek, bugün Yılmaz Yılmazlar Otomotivden Abdi İbrahim Çalışanlarına ilk etapta 32 Scala aracın teslim edildiğini söyledi.

 

 

Abdi İbrahim’e teslim edilen araçlarda DSG Otomotik şanzımanla eşleştirilen 115 beygir güç ve 250 Nm tork üreten 1.6 litre TDİ dizel motorun yer altığı bildirildi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.