• ŞEpnolat üst

SİZİN YÜZÜNÜZDEN GELEN BİZE TEPEDEN BAKIYOR

  • Büyükşehir-1

Tarih 19 Ağustos, akşam saatlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, hava yoluyla Erzurum’a geldi. Havaalanını bir görmeliydiniz; davul zurnalar, bar ekipleri, çiçekler, atlı ciritçiler, STK başkanları, iş adamları, siyasiler öyle bir karşılama yaptılar ki sanırsınız memlekete Cumhurbaşkanı gelmiş!

 

Kim bu karşılamayı organize etti bilmiyorum. Ancak fikrim de yok değil.

Ya yakın zamanda seçimleri yapılacak olan Erzurum Ticaret Borsası ( ETB ) Başkanı Hakan Oral ya da Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO ) Başkanı Lütfü Yücelik veyahut her ikisi de…  

 

Siz seçim kazanacaksınız diye bir şehri bu kadar ezik göstermeye ne hakkınız var? Gelen kim (asla küçümsemiyorum, yanlış anlamayın) alt tarafı TOBB Başkanı.

Sırf sizin bu ezik tavırlarınız yüzünden gelen bize yukardan bakıyor, önemsemiyor, dikkate almıyor. Yaptığı toplantıda Erzurum’la ilgili olarak adam müjde veriyor; “ Su böreğini Avrupa’da tescil ettireceğiz” diye. Erzurum’un yığında birikmiş ekonomik sorunu varken, sizin yüzünüzden adam SU BÖREĞİ diyor.

Sahi Lütfü Ağabeyi, ne oldu bu TOBB Üniversitesi? Yalan oldu tabi. ETSO’nun her seçiminde, “beni seçin üniversite kuracağım” diye insanlardan oy almıştın. Konuştun mu Rifat Beyle? Yoksa yönetim kadrosunu Ankara’ya taşıdığın, Yönetim Kurulu Başkanı olduğun şirketinin sorunlarından mı bahsettin?

ETB Başkanı Hakan Oral bu nümayiş karşılığında ne istediniz TOBB Başkanından? Mesela Hayvancılık Besi İhtisas Organize Sanayi bölgesi ile ilgili bir görüşmeniz oldu mu? Hükumete bu konuda  “Erzurum’a da kurulsun” diye ricacı olması noktasında. Ya da üyelerinizin problemleriyle ilgili bir aktarımınız oldu mu?

Sen böyle karşılarsan O’da SU BÖREĞİ der. 

Bakın Rifat Bey, Van’a da, Bingöl’e de, başka illere de yakın zamanda ziyaretlerde bulunmuş. Bir oralarda konuştuklarına bakın, bir de Erzurum’da.

Gittiği hiçbir yerde sizin yaptığınız görkemde bir karşılama da yapılmamış haberiniz olsun. Adam utanmış olacak ki karşılama törenini sosyal medyasından da paylaşmamış.

Hepiniz bir olmuşsunuz koca bir şehirle dalga geçiyorsunuz.

Yazıklar olsun!  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani Yıldırım 22 Ağustos 2022 01:07

    E ben hep diyorum ya Erzurum sahipsiz diye kim geldiyse bi tokat vurup gidiyor çünkü bizler laik insanı seçemiyorum

  • Mazhar Özdemir 21 Ağustos 2022 16:20

    Yerinde ve doğru tespit.Kaleminize sağlık anlamak için okumak lazım eğitim lazım, korkmamak lazım,seviye lazım,göbekten bağlı olmamak lazım.Lazımda lazım.Yazınki millet uyansın artık yeter.

  • Dadaş kamil 21 Ağustos 2022 14:29

    Lütfi yüceliğin tam 1 katrilyon borcu var. Bu borcu temizlemek için rıfat ağaya ilgi alaka göstermiş ne var bunda!!