• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 30 Eylül 2023 10:36

Sigorta acenteleri yemekte buluştu

Sigorta acenteleri yemekte buluştu
'Deprem ve Doğal Afetlere Hazırlıkta Sigorta Sektörünün Önemi' temasıyla bu yıl 12'ncisi kutlanan Sigorta Haftası nedeniyle Erzurum'da hizmet veren sigorta acenteleri, Doğu Anadolu Sigorta Acenteler Derneği'nin (DASAD) organizasyonuyla biraraya geldi.

ERKHABER / ERZURUM - 'Deprem ve Doğal Afetlere Hazırlıkta Sigorta Sektörünün Önemi' temasıyla bu yıl 12'ncisi kutlanan Sigorta Haftası nedeniyle Erzurum'da hizmet veren sigorta acenteleri, Doğu Anadolu Sigorta Acenteler Derneği'nin (DASAD) organizasyonuyla biraraya geldi.

KARIŞIK

Hilton Garden Inn Otel'de düzenlenen akşam yemeğine Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Saim Özakalın, ETSO Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz, DASAD Başkanı Serkan Daş, ETSO Meclis üyeleri Serkan Aylanç, Serkan Doğan, sigorta acentelerinin sahipleri, çalışanları ve aileleri katıldı.

Yemekte açılış konuşmasını yapan DASAD Başkanı Serkan Daş, bu yıl 'Deprem ve Doğal Afetlere Hazırlıkta Sigorta Sektörünün Önemi' temasıyla sigorta haftasını kutladıklarına dikkat çekerek, "6 Şubat depremleri sigorta sektörünün ne denli önemli olduğunu toplumumuza acı bir şekilde göstermiştir" dedi. 

ETSO Başkanı Saim Özakalın da gerek ETSO gerekse de yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) sigorta sektörünün önemine ve gerekliliğine her zaman vurgu yaptıklarını belirtti. Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu son 6 Şubat depreminde bir kez daha gördüklerini ve ülkemizi yasa boğan bu afet sonrasında sigortanın önemini toplumca daha iyi kavradıklarını belirten Özakalın, "Sektörün sorunlarını, sıkıntılarını iyi biliyoruz. DASAD Başkanı Serkan Daş ve yönetim kurulu üyeleriyle yakın iletişim halindeyiz. Sigortacılık sektörünün son yıllarda daha iyi anlaşılmaya başlandığını, kişilerin, kurumların, şirketlerin sigortaya çok daha önem vermeye başladıklarını söyleyebilirim" diye konuştu. 

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi de 6 Şubat depremi ve sonrasında peşpeşe yaşanan sellerin sigortanın ne kadar önem arz ettiğini ortaya koyduğunu ifade ederek, "Sigorta sektörünün büyümesi, insanlarımızın evlerini, işyerlerini, araçlarını teminat altına almalarının önemini bu yıl acı bir şekilde toplumca tecrübe ettik. Sektörün daima destekçisi ve yardımcısı olacağız" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından DASAD Başkanı Serkan Daş, sektöre desteklerinden ötürü Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ETSO Başkanı Saim Özakalın ve ETSO Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz'a teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.