• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 04 Temmuz 2021 21:39

Sessizlik bitiyor, imzalar atılıyor...

Sessizlik bitiyor, imzalar atılıyor...
Uzun ve yıpratıcı kongre sürecinin ardından göreve gelen yönetimin yine uzun süren transfer çalışmalarında artık sona gelindi.

ERKHABER / ERZURUM - Uzun ve yıpratıcı kongre sürecinin ardından göreve gelen yönetimin yine uzun süren transfer çalışmalarında artık sona gelindi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, yarın başlayacak yeni sezon kampı öncesinde anlaşma sağladığı oyunculara imza attırmaya başlıyor.

KARIŞIK

Dadaşlar, yarın ilk olarak Boluspor'dan eski oyuncusu stoper Aykut Demir, Bandırmaspor'dan sağbek Orhan Ovacıklı ile iç transferde yeniden anlaşma sağlanan Oltan Karakullukçu'ya imza attıracak. 

Ekonomik sorunları Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in son günlerdeki çabalarıyla büyük ölçüde çözüme kavuşturan Başkan Ömer Düzgün yönetimi, anlaşma sağlanan oyunculara bu hafta içerisinde imza attırmaya hazırlanıyor. 

Mavi Beyazlılar'ın daha prensip anlaşmasına vardığı ancak "Süper Lig'den teklifler var" diyerek süre isteyen Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş ile de hafta sonuna kadar sözleşme imzalanabileceği ifade ediliyor...

 

GÖZLER SÜPER LİG TAKIMLARINDA

Aykut Demir, Orhan Ovacıklı ve Oltan Karakullukçu'nun haricinde bu hafta içerisinde 7-8 transfere daha imza attıracak olan Başkan Düzgün, sonrasında fırsat transferleri için beklemeye geçecek. Özellikle Süper Lig'den ayrılacak olan oyuncuları bekleme kararı alan yönetim, ilk etap kampı sonrasında takımlarıyla yollarını ayıracak futbolcularla kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. 

Teknik Direktör Erkan Sözeri ile Sportif Direktör Muzaffer Bilazer'in listesinde yeralan Süper Lig'deki önemli isimlerle prensip anlaşması yapıldığı, takımlarının gönderme kararı alması halinde bu oyuncularla da sözleşme yapılabileceği ifade ediliyor. 

 

NOVİKOVAS'IN TAVRI ÖNEMLİ

Öte yandan sözleşmesi devam eden Arvidas Novikovas'ın da kampa katılacağı ancak onunla ilgili kararın kamptaki tavrına göre netlik kazanacağı belirtiliyor. Novikovas'ın "oynamak" için gelmesi halinde yönetimin de teknik heyetin de devam etmesine sıcak baktığı öğrenilirken, Litvanyalı milli oyuncunun isteksiz tavırlar sergilemesi halinde yolların ayrılması bekleniyor. 

 

SZUMSKİ TAMAM GİBİ, RASHANİ ZOR... 

Erzurumspor'un geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında kalesini koruyan Szumski ile de görüşmelerin çok olumlu yönde sürdüğünü ve bir aksilik çıkmazsa tecrübeli file bekçisi ile bu hafta sözleşme yenileceği öğrenildi. Yeniden anlaşmaya çalışılan Rashani ile de sürecin ilerlediği ancak transferinin 'zor' olduğu belirtiliyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muammer 05 Temmuz 2021 16:53

    Giresunspor Mustafa Yumlu ile anlasti. Aspor da soyledi