• ŞEpnolat üst

Sessiz Soğuk Akşam

  • Büyükşehir-1

Şehir olarak çok iyi hazırlanıp beklediğimiz maç saati gelmişti. Taraftarların tribünleri dolduracağını düşünüyorken maalesef beklenen olmadı. O kadar emeğe ve hizmete karşılık yine istenilen sayıya ulaşılamamıştı. Ama müsabakanın hafta içi ve mesai saatinde olmasına rağmen bu senenin en iyi taraftar sayısı olduğunu  düşünüyorum. Bu maçla yeniden çıkışa geçip bütün avantajı lehimize çevirebilirdik; ama olmadı evde ki hesap çarşıya uymadı.

 

Gelelim maça aslında B B Erzurumspor maça fena başlamadı ilk 20 dakika oyunun hakimi olan takımızın direkten dönen topu golle sonuçlansaydı şuan farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Prensip olarak yazılarımda isim verip eleştiri yapmayı ve o isim üzerinden devam etmeyi doğru bulmuyorum. Ben bu maçın çok kötü bir kayıp olduğunu ve toparlanamayacağımızı da düşünmüyorum. Genelleme yapıp galibiyeti nasıl takıma yazıyorsak bu puan kaybınıda yine aynı şekilde takıma mal etmek lazım. Üstelik Eyüpspor’un da kadro olarak bizden eksik kalır bir yanı yok, bireysel olarak baktığımızda oyuna girenleri çıkanları göz önünde bulundurursak daha geniş kadroya sahip oldukları  bariz bir şekilde ortada. Bu maçtan ders alıp Adanaspor maçına mantalite olarak daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Olası bir galibiyet almamız durumunda takibimizi devam ettirip şampiyonluğun en büyük adayı olacağımızı inanıyorum bu ligde her an dengeler değişebilir. Umudumuzu kaybetmeden son anına kadar bu yarışın içinde olacağımıza eminim. Pazar günü oynanacak olan  Adanaspor B.B. Erzurumspor maçını alnımızın akıyla çıkıp hanemize 3 puan yazdıracağımızı düşünüyorum. 

 

Geçmedi üşümem ben bir futbol aşkının ayazından geliyorum. Gönlümüzün takımına başarılar diliyorum.

 

 

Şehrimizde Amatör Branşlar

Her yazımda amatör branşlardan da bahsetmek istiyorum. Bütün zorluklara rağmen amatör branşlara emek verip ayakta tutmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Amatör branşlar biz spora gönül verenler için çok önemlidir. Gençlerimizi çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kötü ortamlardan uzak tutar. Bu bağlamda  bütün amatör branşlar biz yetişkinler için önemli olması gerekir.

 

Bu hafta Erzurum futbol amatör liginde çok önemli bir karşılaşma olacak. Amatör futbola gönül verenler aylar öncesinden bu maçı bekliyordu. Tabi ki bende eski bir amatör futbolcu olarak bu bekleyenlerin arasındayım. Palandöken Belediye spor ve Horasan spor arasında oynanacak olan bu çekişmeli maça katılımın çok fazla olacağını düşünüyor ve inanıyorum. Unutmadan saatini de yazayım Pazar günü saat 15.00 da buluşmak üzere iki takıma da gönülden başarılar diliyorum.

 

Son olarak Futbol evrenseldir. Herkesin bir futbola dair görüşü vardır. Herkese sağlıklı günler diliyorum. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İdris Kırbıyık. 19 Şubat 2022 20:02

    Sanırım biraz fazla iyimsersin, sahadaki performansa baktığımızda bu takımda sanki kalitenin dışında başka sorunlarda var.

  • Coşkun Eke 19 Şubat 2022 16:09

    Amatör branşlara da yer vermeniz ayrıca mutlu etti beni. Tam isabet olmuş yorumunuz.

  • Kadir YAŞAR 19 Şubat 2022 16:01

    Ceyhun hocam

  • ÇATLI 19 Şubat 2022 15:28

    Vallah ceyhun bey bence ne kendini nede milleti kandirma bu takimdan bi cacık olmaz golu atip 3 dk dayanamayan takim bizi super ligde rezil eder daha transfer tahtasini acamadilar transfer yapamadilar