• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 13 Aralık 2021 13:47

Serkan Daş Sigorta'dan amatör futbola büyük destek...

Serkan Daş Sigorta'dan amatör futbola büyük destek...
Erzurumspor’un eski futbolcularından Serkan Daş, kendi adını taşıyan sigorta şirketiyle Erzurum 1. Amatör Ligi’nin isim sponsorluğunu aldı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor’un eski futbolcularından Serkan Daş, kendi adını taşıyan sigorta şirketiyle Erzurum 1. Amatör Ligi’nin isim sponsorluğunu aldı. Erzurum’da bugüne kadar ilk kez amatör lige isim sponsorluğu anlaşması yapılırken, futbol sahalarından iş dünyasına geçen Serkan Daş’a amatör spor kulüpleri de teşekkür etti. 

KARIŞIK

 

Bu sezon 11 takımın mücadele edeceği Serkan Daş Sigorta 1. Amatör Ligi, 18 Aralık Cumartesi oynanacak maçlarla start alacak. 31 Mayıs 2022’ye kadar devam edecek olan Serkan Daş Sigorta 1. Amatör Ligi’nin başlangıcıyla ilgili yarın bir basın toplantısı yapılacak. 

 

Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Selahattin Codur’un ev sahipliğinde yapılacak toplantıda, Erzurum amöter lig tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, sezona isim sponsoru olan Serkan Daş Sigorta’nın sahibi, Erzurumsporlu eski futbolcu Serkan Daş’a da ödülü takdim edilecek. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.