• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Kasım 2009 01:02

Şenpolat Sigorta’dan büyük başarı

Şenpolat Sigorta’dan büyük başarı
En fazla poliçe satan firmalar arasında yer alan Şenpolat Sigorta, AK Sigorta tarafından 2017 yılının Temmuz ayında başlatılan “N’olur, N’olmaz” kampanyasında başarılı bir grafik yakalayarak birincilik kürsüsüne çıktı.

ERKHABER / ERZURUM - Sigortacılık sektörünün önde gelen firmaları arasında yeralan Şenpolat Sigorta AK Sigorta tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında başlatılan “N’olur, N’olmaz” kampanyasındaki büyük başarısıyla zirvedeki yerini aldı. Kampanya ile ilgili verileri açıklayan AK Sigorta, Şenpolat Sigorta’nın Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi’nde birinci, Türkiye genelinde ise ikinci olduğunu açıkladı.

KARIŞIK

AMACIMIZ ŞEHRİMİZE KATMADEĞER KAZANDIRMAK

Şenpolat Sigorta olarak müşterilerine en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduklarını belirten Şenpolat Sigorta Genel Müdürü Ali Şenpolat, sigortacılık sektöründe önemli bir ivme yakaladıklarını söyledi. Bu başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını da ifade eden Şenpolat, “Önemli sigorta şirketleriyle çalışıyoruz. Şehrimize bir katma değer kazandırabiliyorsak ne mutlu bize. Tüm sigorta şirketleriyle özel anlaşmalar yaparak, şehrimiz ve bölgemiz için önemli indirimler alıyoruz. Bu başarıda büyük pay sahibi olan başta tüm müşterilerimize ve ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.