• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Nisan 2019 16:21

Şenpolat Sigorta'dan yeni yatırım...

Şenpolat Sigorta'dan yeni yatırım...
En fazla poliçe satan firmalar arasında yer alan Şenpolat Sigorta yatırımlarına devam ediyor. Şenpolat Ethica Sigorta’nın yeni şubesi Terminal Caddesi’nde hizmete açıldı.

ERKHABER / ERZURUM - En fazla poliçe satan firmalar arasında yer alan Şenpolat Sigorta yatırımlarına devam ediyor. Şenpolat Ethica Sigorta’nın yeni şubesi Terminal Caddesi’nde hizmete açıldı.

KARIŞIK

Açılışa Ethica Sigorta Genel Müdürü Cemal Ererdi, Ethica Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akyol, Doğu Anadolu Bölge Müdürü Müjdat İlhaner, Doğu Anadolu Bölge Müdür Yardımcısı Tayfun Güngör, Şenpolat Sigorta Genel Müdürü Ali Şenpolat ve bölge acenteleri katıldı.

Öğlen yemeğinin ardından yeni şubenin açılışı gerçekleştirdi. Açılışta bir konuşma yapan Ethica Sigorta Genel Müdürü Cemal Ererdi, ilerleyen zamanlarda Ethica Sigorta’nın gelişiminin artarak devam edeceğini belirterek, “Önümüzdeki dönemde varlığımızı daha da çok hissettireceğiz. Beklentimiz Haziran ayına kadar ekonomik gelişmeleri yakından takip etmek. Olumlu gelişmeleri hissettiğimiz anda ağırlığımızı daha da çok hissettireceğiz. Bu birlik ve beraberliğimiz her zaman devam etsin. İnşallah daha çok büyüyeceğiz, memlekete daha çok hizmet edeceğiz. Huzurlarınızda Şenpolat Ailesi’ne de bir kez daha teşekkür ediyorum”dedi.

Ethica Sigorta’yla çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şenpolat Sigorta Genel Müdürü Ali Şenpolat ise katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Açılış programı pasta kesildikten sonra sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.