• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 20 Ekim 2022 15:19

Şenpiliç, Erzurum'da Halksa Gıda'ya emanet...

Şenpiliç, Erzurum'da Halksa Gıda'ya emanet...
Halksa Gıda, gıda sektörünün öncü markalarını Erzurumlularla buluşturmaya devam ediyor.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da gıda sektörünün öncü markalarından biri olan Halksa Gıda, Türkiye'nin "En büyük ilk 100 sanayi kuruluşu" içinde 76. sırada yer alan Şenpiliç markasının da Bölge Distribütörü oldu. 

KARIŞIK

 

Halksa Gıda, gıda sektörünün öncü markalarını Erzurumlularla buluşturmaya devam ediyor. Erzurum’da; Şahin Sucukları, Tahsildaroğlu, Tekzen Zeytin, Halksa Yumurta, Baldağı gibi önemli markaların dağıtımını yapan Halksa Gıda ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin önemli markalarından biri olan Şenpiliç ürünleri de artık Halksa Gıda güvencesiyle bölge pazarına sunulacak.  

 

Halksa Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Toprak, “ Halksa Gıda olarak; Geleneksel değerlerimizden taviz vermedenhelal gıda sertifikalarına sahip, kalite kontrol sisteminin esasları doğrultusunda, her zaman mükemmeli arayan bir firmayız. Firmamız ülkenin önemli lezzetlerini Erzurumlularla buluşturuyor. Bu kapsamda Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan ve "En büyük ilk 100 sanayi kuruluşu" içinde 76. sırada yer alan Şenpiliç markasıyla da anlaşmış bulunmaktayız. 

Güçlü sermaye yapısı, 40 yılı aşkın deneyimi ve her biri alanında ihtisas sahibi yaklaşık 3.700'den fazla çalışanı, 425 bin tonluk piliç eti kapasitesi ve 3 milyar TL'ye yakın cirosuyla 'Türkiye'nin en büyük' entegre piliç eti üreticisi olan Şenpiliç ile birlikteliğimizin en önemli sebebi ‘gıda güvenliği’. Üretimden dağıtıma tüm süreçlerde tüketicilerine "sağlıklı ve güvenilir beyaz et" sunmaya özen gösterten Şenpiliç’in kesimhanelerinin tümü Helal Sertifikası'na sahip ve piliçler İslami usullere uygun olarak kesilmekte. . Avrupa Birliği standartlarındaki teknolojik ve hijyenik koşullarda üretilen piliç etini Erzurum’da tüketiciye Halksa Gıda olarak ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Halksa Gıda olarak bizler de bütün kalite standartları sertifikalarına sahip soğuk hava depolarımızüst düzey teknoloji ve tamamen hijyenik şartlarda, hammaddeden nihai müşteriye ulaşana kadar her aşamada gıda güvenirliliğini sağlayan bir firmayız.

 

Yeni aldığımız Şenpiliç bayiliğiyle çalışan sayımızı da artırmış bulunmaktayız. Erzurum’da istihdama katkı sağlamak en büyük hedeflerimizden biri. Pandemi süreci de dahil olmak üzere firmamız her geçen gün çalışan sayısını artırmaktadır. Yeni bayiliğimizle 20 kişi daha yeni istihdam sağladık. Bu bizim en büyük mutluluğumuz.” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.