Sekmen ve Özakalın'a Erzurumspor'a sahip çıkın çağrısı...

ERKHABER / ERZURUM - ERKHABER TV ekranlarının fenomen spor programı Birebir Futbol, dün akşam yapılan yayınında Erzurumspor FK için tarihi bir çağrıda bulundu. Program yorumcuları, Erzurumspor'un eski başkanlarından ve halen ETSO Başkanı olan Saim Özakalın'a "Erzurumspor'a sahip çıkın" çağrısında bulundu. Bu çağrı hem iş dünyasında hem de Erzurumspor taraftarları arasında olumlu karşılık buldu. 

Levent Akpınar'ın sunduğu, Orkun Çizmeli ve Burak Döşer'in yorumlarıyla katkı sunduğu, Erzurum'un ençok izlenen spor programı olan Birebir Futbol'da dün akşam Erzurumspor için önemli anlar yaşandı. Erzurumspor'un eski başkanlarından ETSO Başkanı Saim Özakalın'a çağrıda bulunan program yorumcuları, "Artık görevden kaçış yok. Erzurumspor'u ayağa kaldırmak sizin Erzurum'u olan bir göreviniz. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile en kısa sürede biraraya gelerek, kulübü düzlüğe çıkarabilecek adımları atmanızı bekliyoruz" çağrısında bulundular. 

Program esnasında gelişen bu diyalogların ardından Saim Özakalın'a yakın iş dünyasının önemli isimleri hem programa yorumlarıyla hem de yorumculara gönderdikleri mesajlar da "Ne biz bu sorumluluktan kaçarız ne de Saim Özakalın elini taşın atına koymaktan kaçar" ifadeleriyle olumlu geri dönüşlerde bulundu. 

Onursal Başkan Mehmet Sekmen ve ETSO Başkanı Saim Özakalın'ın bu çağrıya nasıl karşılık verecekleri ise merak edilirken, Birebir Futbol programının sunucusu Levent Akpınar, 25 Mayıs Perşembe günü saat 18.30'da konuyla ilgili olarak özel bir yayın gerçekleştireceklerini ve gelişmelerden spor kamuoyunu haberdar edeceklerini açıkladı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kazim Engin Esen25 Mayıs 2023 18:10

    Sayın cizmeli ben hem yerel zaman hemde birebir futbol YouTube programlarının fanatik izleyicisiyle. Kusura bakmayın hiç bu konunun konuşulduğunu isitmedim.

  • Cafer karasu 23 Mayıs 2023 18:25

    Erzurum Sporun transferi yasağı kaldırılarak, yerli ve milli futbolcu kardeşlerimle yola devam edilmelidir. Genç yetenekli oyuncuları Türk futboluna kazandırılmalı.

  • KAZİM ENGİN ESEN23 Mayıs 2023 15:22

    SAYIN ÇİZMELİ; DÜNKÜ BİREBİR YOU TUBE PROĞRAMINA ATTIĞIM FAKAT OKUNMAYAN TWİTTER MESAJIMDADA BELİRTTİĞİM GİBİ;BU MEMLEKETİN SERMAYESİYLE KURULMUŞ VE ERZURUM DIŞINDA HER İLE DEVASA YATIRIMLAR YAPMIŞ,İSTESE SIFIRDAN STAD YAPACAK VE KLÜBÜDE AYAĞI KALDIRIP TAHTAYI AÇACAK GÜCÜ OLAN AŞKALE ÇİMENTOYA KAMUOYU ADINA NİÇİN BASKI YAPIP KAMPANYA AÇMIYORSUNUZ.NEDEN BU KONUDA KORUMACI VE KAYIRICI POLİTİKA İZLİYORSUNUZ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!! NOT: Kazım Bey el insaf, daha izlediğiniz programda defalarca Aşkale Çimento ve Lütfü Yücelik eleştirildi!