• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 14 Haziran 2021 13:42

Sekmen, Demirhan'a randevu verdi...

Sekmen, Demirhan'a randevu verdi...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Demirhan'ın randevu talebine olumlu cevap verildiği açıklandı.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Demirhan'ın randevu talebine olumlu cevap verildiği açıklandı. Demirhan'ı yönetim kurulunda yeralacak isimlerden Aziz Öz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile randevu taleplerine bugün itibariyle olumlu dönüş yapıldığı için Onursal Başkan Sekmen'e teşekkür etti. Demirhan da, "Çarşamba günü Onursal Başkanımız ile görüşeceğiz" dedi. 

KARIŞIK

Kongre sürecine girilmesiyle birlikte başkan adaylarına kapıları kapatan ve "beni aramasınlar, kimseyle görüşmem" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ali Demirhan adına geçtiğimiz hafta Erzurum'da temaslarda bulunan Aziz Öz'ün görüşme talebine bugün olumlu cevap verdi. 

Sekmen'den gelen olumlu cevabı sosyal medya hesabından paylaşan Aziz Öz, Erkhaber'e yaptığı değerlendirmede, "Perşembe günü Sayın Sekmen ile görüşmek istemiştik acak yoğunluğu nedeniyle görüşemedik. Bugün sabah saatlerinde telefona arandık ve Sayın Sekmen'in bizimle görüşmek istediği bilgisi iletildi. Ancak İstanbul'a dönüş yaptığımızı, Çarşamba günü Erzurum'a geleceğimizi ve o gün görüşebileceğimizi bildirdik. Kendilerine bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Kazanan Erzurum ve Erzurumspor olacak" dedi. 

Başkan Sekmen'in randevu vermesiyle ilgili konuşan Ali Demirhan da, "Hiçbir zaman sayın Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'e karşı bir saygısızlıkda bulunmamış, onun Erzurumspor için büyük bir şans olduğunu dile getirmiş biriyim. Bu fikrimde ısrarcıyım. İnşallah Çarşamba günü kendisiyle yapacağımız görüşmede Erzurumspor için olumlu sonuçlar çıkarırız" diye konuştu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.