• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 27 Mayıs 2017 23:05

Sekmen: Ben kimseye yalvarmam

Sekmen: Ben kimseye yalvarmam
BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan’ın “Erzurum’a dönüyorum” açıklamalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen cevap verdi: “Bir insan istifa ettikten sonra dönmemeli”

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan’ın istifasıyla ilgili konuştu. Radyo Ritm’de gazetecilerin konuğu olan Sekmen, Demirhan’ın “bugün dönüyorum” açıklamalarına da cevap verdi.

KARIŞIK

BB Erzurumspor’un büyük bir başarıya imza attığını ve bu başarı da Ali Demirhan’dan, takımı destekleyen taraftarına kadar herkesin emeği olduğunu belirten Sekmen, “BB Erzurumspor’un başında dün biri vardı, bugün biri var, yarın da başka biri olacak. Herkes haddini bilmeli. Bu başarı da herkesin emeği var”dedi.

Gazetecilerin “Ali Demirhan yarın dönüyorum diye açıklama yaptı”sorusu üzerine, “ Kimse bu şehrin üstünde değildir. Bir insan istifa ettikten sonra dönmemeli. Kupayı Erzurum’a getirdiğimiz gün beraber halkı selamladık. Taraftarlarımız bizi bağrına bastı. Oradan kalktı ayrıldı. Bu şehirde bu takımı yönetecek 800 bin insan var. Bazılarına giydirilen elbise bol gelebiliyor” diye konuştu.