• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 06 Ağustos 2020 14:04

Sehiç, Obertan ve Hamroun da işlem tamam...

Sehiç, Obertan ve Hamroun da işlem tamam...
İç transfere ağırlık veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, kaleci Sehiç, Obertan ve Hamroun ile anlaşma sağladı.

ORKUN ÇİZMELİ / ÖZEL HABER

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Transfer çalışmalarını sürdüren ve 10 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan yeni sezon kamp çalışmaları öncesinde iç transfere ağırlık veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, kaleci Sehiç, Obertan ve Hamroun ile anlaşma sağladı. Hafta sonunda Erzurum'a gelecek olan oyuncularla resmi sözleşme imzalanacak.

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, iç ve dış transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini belirterek, "Sehiç, Obertan ve Hamroun ile mutabık kaldık. Ufak tefek pürüzlerimiz var ama onları da bugün çözeceğiz. Üç oyuncuyu da kamp için Erzurum'a davet ettik. Obertan ve Hamroun hafta sonunda Erzurum'da olacak, dirseğinden tedavi olan Sehiç ise birkaç gün sonra gelecek. 3 oyuncuyla da Erzurum'da resmi sözleşme imzalayacağız" dedi. 

İç transferde Ömer Şişmanoğlu ile anlaşmak istediklerini ancak aralarında ekonomik açıdan biraz fark olduğunu ifade eden Başkan Üneş, "Ömer Şişmanoğlu kalmasını çok istediğimiz bir oyuncu. Adı büyük takımlarımızla da anılmaya başladı. Haliyle beklentisi de arttı. Biz tüm şartlarımızı zorladık, zorluyoruz. Kendisine son teklifimizi yaptık, cevap bekliyoruz. Anlaşacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

Dış transferde de çalışmaların sürdüğünü anlatan Başkan Üneş, "Yerli iki solbek ile anlaşma noktasındayız. Mücahit'ten gelecek habere göre ya birini ya da ikisini birden alacağız. İki oyuncuyla da mutabık durumdayız. Yabancı transferi konusunda da 10 numara pozisyonunda oynayan Şilili bir orta saha oyuncusuyla büyük ölçüde anlaşma aşamasındayız. Bunun haricinde Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'den istediğimiz oyuncular var. Görüşmelerimiz sürüyor. Taraftarlarımız sakin olsun, rahat olsun, onları heyecanlandıracak, ligde takımımızı güzel bir konuma taşıyacak önemli oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz" diye konuştu. 

 

Döviz kurundaki artışın işlerini çok fazla zoralştırdığını da savunan Başkan Üneş, "Erzurumspor'un sevgili taraftarlarına sabırlı ve sakin kalmaları çağrısında bulunuyorum. Dövizdeki tablo ortada. EURO kurunun nerede duracağını şu anda piyasalar kestiremiyor. Transferler de EURO bazlı yapılıyor ve bu bizi zorluyor. Dolayısıyla biraz sakin kalarak hareket etmek durumundayız" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.