• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 28 Nisan 2018 12:23

Sayıl Narmanlıoğlu'nu kaybettik...

Sayıl Narmanlıoğlu'nu kaybettik...
Erzurum basınının duayenlerinden emekli gazeteci Sayıl Narmanlıoğlu vefat etti.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum basınının usta kalemlerinden Sayıl Narmanlıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Son yıllarda Kocaeli'nde yaşayan Sayıl Narmanlıoğlu'nun dün gece sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

KARIŞIK

SAYIL NARMANLIOĞLU KİMDİR?

Sayıl Narmanlıoğlu, 1958 yılında Erzurum’da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra Akdeniz Haber Ajansı’nda çalışmaya başladı. 1989 yılında Hürriyet Haber Ajansı Erzurum Bürosu’na geçti. İki dönem Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Haber ve fotoğraf dalında çok sayıda ödül aldı. Bir dönem Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde Basın Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Çeşitli, dergi gazete ve internet medyasında yazıları yayımlandı. “Kar’a iz bırakanlar” ve “Yüksek İrtifadakiler” isimli yayınlanmış iki eseri bulunmaktadır.

ERKHABER Ailesi olarak değerli meslek büyüğümüz Sayıl Narmanlıoğlu'na Allah'tan rahmet, eş dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz

Narmanlıoğlu'nun cenazesi bu akşam uçakla Kocaeli'nden Erzurum'a getirilecek ve yarın öğlen Narmanlı Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.