• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 05 Ağustos 2023 22:21

Şahika Group'tan Bursa'da görkemli açılış

Şahika Group'tan Bursa'da görkemli açılış
Sektörde tam yarım asrı geride bırakan Şahika Group, Bursa'daki yeni yapı mağazasını Beşevler Küçük Sanayi Sitesi içinde görkemli bir törenle açtı.
Şahika Group'tan Bursa'da görkemli açılış

ERKHABER / ERZURUM - Sektörde tam yarım asrı geride bırakan Şahika Group, Bursa'daki yeni yapı mağazasını Beşevler Küçük Sanayi Sitesi içinde görkemli bir törenle açtı.

KARIŞIK

1975 yılında Erzurum'da başladığı sektör yolculuğuna 1989'da boya üretimiyle devamında da yapı sektörüne binlerce ürünlük malzeme tedariğiyle devam eden Şahika Group, zincirinin son halkasını Bursa'da açtığı yeni Showroom'uyla tamamladı.

Beşevler Küçük Sanayi Sitesi'ndeki dev mağazanın açılışı, görkemli bir törenle gerçekleşti. Şahika Group Kurucusu ve Onursal Başkanı Kenan Şahika, Yönetim Kurulu Başkanı Taner Şahika ve Başkan Yardımcıları Soner ile Şener Şahika'nın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Bursa Büyükbehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, 22 ve 26. dönem Erzurum Milletvekili Prof. Doktor Mustafa Ilıcalı, 23. Dönem Bursa Milletvekili Ali Kul, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, Seramiksan Genel Direktörü Süreyya Çağlar, Deckon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkalıpçı, Erzurum Palandöken Belediyesi Başkan Vekili Vakur Alemdar, Erzurumlu sanatçı Nurullah Akçayır ve Burak Bozdağ ile yüzlerce sektör temsilcisi, Şahika ailesini yalnız bırakmadı.

SEKTÖRE DEĞER KATMAK İSTİYORUZ
Açılışta konuşan Şahika Group Yönetim Kurulu Başkanı Taner Şahika, sektörde 50 yılı geride bırakan Bursa'da ise 13 yıldır faaliyet gösteren Şahika Group'un yoluna güçlenerek devam ettiğini belirtti. 

Taner Şahika, 'Boya üretiminin yanısıra yapı malzemelerinin tedariğinde de etkin rol oynuyoruz. 13 yıl önce adım attığımız Bursa'da bugün ise yapı sektörüne heyecan katacak yeni bir adres daha oluşturuyoruz. Şahika Group olarak geçmişten aldığımız güçle geleceğe yön verip öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.