• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Eylül 2021 15:07

Sağlık Bakanı Koca, illere göre vaka haritasını paylaştı

Sağlık Bakanı Koca, illere göre vaka haritasını paylaştı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka haritasını açıkladı.

ERKHABER / ERZURUM - Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "4-10 Eylül arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz." dedi.

KARIŞIK

Bakan Koca ayrıca vaka sayısı en çok artan illeri de açıkladı. Bakan Koca yaptığı paylaşımda, :"4-10 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat, Sinop! Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder Tepesi 16 Eylül 2021 17:46

    Vaka haritası değil, yalan haritası. Madem ülke mavi, neden 28.000'lerde vaka seyrediyor? Pandeminin başından beri hep rakamları gizlediniz,halka yalan söylediniz,halkı aldattiniz. Bunun için size kimse inanmıyor. Çünkü mumu yatsıya... Halkı aldatana, başından beri tedbir alsaydıniz bu günleri yaşamayacaktik. Daha neden orada duruyorsunuz? Çünkü siz çok başarısızsiniz. Makam uğruna bu millete daha fazla zarar vermeyin.