• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 10 Ekim 2016 09:16

Rıdvan Dilmen: ''Sabaha kadar yenemezdik''

Rıdvan Dilmen: ''Sabaha kadar yenemezdik''
Rıdvan Dilmen, Türkiye - İzlanda karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, "Biz sabaha kadar yenemezdik" dedi.

ERKHABER / SPOR - NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde oynanan Türkiye - İzlanda karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen, ilk yarının ardından şu yorumları yaptı:

'İzlanda'nın stoperlerini Türkiye'ye getir...'

"İlk 15 dakika dışında ortada giden bir maç.Volkan, Yasin ile topları getirdik. 3-4 şu imkanı verdik, Ömer'e çarptı gol oldu. Gol bizim takımı birden demoralize etti. Moral olarak düştük, kırılganız. İçeride böyle değiliz. 

İzlanda'nın iki stoperini getir, Bunları nereden buldunuz, deriz ama organizasyonları çok iyi. Herkes oynayacağı yeri biliyor. Sistem tıkır tıkır işliyor. 

Fatih Hoca ikinci yarıya muhtemelen Cenk'le başlayacaktır. Risk alacaktır." 

Rıdvan Dilmen'in maç sonu yorumları şu şekildeydi:

'Maçı izlerken ümidimiz yoktu'

"2-0 enteresan skordu. Devrede risk alırsın, 3'ü 4'ü yersin, almadık. İzlanda basit oynayarak rahat galibiyet elde etti. Maçı izlerken ümidimiz yoktu. Hakan'da da yoktu Ömer'de de yoktu, Şener'de de yoktu.Hiç direnç gösteremedik. İşi tamamen oluruna bıraktık. İzlandalılar da açıkçası kaybetme ihtimalleri olmadığını biliyordu."

'Sabaha kadar yenemezdik'

"O kadar makineleşmişler ki İzlanda, dünya sıralamasında bizden geride olmalarına rağmen sistem oyunuyla yenebiliyorlar. Birbirlerine oldukça alışıklar. Hesabı, kitabı olan bir takım. Maçın geneli ve özeti şu: Sabaha kadar biz yenemezdik."

KARIŞIK