• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 28 Haziran 2018 01:03

Prodoryum 6. Şubesiyle Oltu’da

Prodoryum 6. Şubesiyle Oltu’da
Prodoryum AVM yatırımlarına devam ediyor. Şirketin 6. Şubesi Oltu’da hizmete açıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Züccaciye, elektronik, hediyelik, kozmetik, oyuncak, hırdavat, tekstil, plastik, temizlik, kırtasiye ve avize ürünleri başta olmak üzere toplamda 50 Bin’e yakın ürün çeşidi ile mağazacılık ve perakende sektöründe hizmet veren Prodoryum AVM yatırımlarına devam ediyor.

KARIŞIK

"Ne Ararsam Buluyorum" sloganı ile her geçen gün şubelerine bir yenisi daha ekleyen Prodoryum AVM’nin 6. Şubesi Oltu’da hizmete açıldı. Açılışa AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Prodoryum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Söylemez, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Erzurum’a yeni bir yatırım daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Prodoryum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Söylemez, “50 Bin’e yakın ürün çeşidi ile mağazacılık ve perakende sektöründe hizmet vermeye devam ediyoruz. Oltu’da yeni bir şube açarak bu güzide ilçemizin önemli bir ihtiyacına cevap vermiş oluyoruz. Prodoryum olarak yatırımlarımız devam edecek”dedi.

 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ise, şehrimizin istihdamına katkı sunan bu tür şirketlere herkesin destek olması gerektiğini ifade ederek, “Bu yatırımın ilçemizin kalkınmasına da destek olacağının farkındayız. 6 şubesiyle istihdama verdikleri destek ortada. İnşallah bu yatırımların devamı gelecek. Emeği geçen başta Murat Söylemez kardeşimiz ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum”dedi.