• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 19 Ocak 2024 15:23

Polisten sınav uyarısı...

Polisten sınav uyarısı...
Erzurum Emniyeti hafta sonu yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi Sınavına yönelik dikkat edilmesi gereken hususları içeren bir açıklama yaptı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Emniyeti hafta sonu yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi Sınavına yönelik dikkat edilmesi gereken hususları içeren bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada şöyle denildi, “Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavının 20 Ocak 2024 tarihinde 09.30-12.00 (150 dakika) tek oturum halinde, 21 Ocak 2024 tarihinde 09.30-12.00 (150 dakika) ve 14.00-16.30 saatleri arasında çift oturum olmak üzere üç oturum halinde yapılacağı bildirilmiştir. Adayların her türlü müdahaleden uzak bir ortamda sınava girmelerinin de son derece önemli olduğu, sınavın uygulanması esnasında, sınav binaları çevresinde meydana gelen aşırı gürültünün bazı adayların dikkatini dağıttığı ve başarısız olma endişesi ile heyecanlanmalarına sebep olmaktadır. Bu nedenle sınav esnasında sınav binaları çevresinde, güzergahlarında düğün konvoyu, inşaat çalışmaları, Pazar yerleri vb. gibi nedenlerle gürültü oluşumunun yapılmaması gerekmektedir. Ayrıca sınava girecek olan adayların yanında bluetooth kulaklık, kamera özellikli kulaklık, kalemler ile cep telefonu, tüketim maddeleri, çanta, kalem, silgi, küpe, kolye, broş vb. takı, metal para, metal içerikli aksesuarlar (şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyans hariç) ve eşyalarla kopya çekmeye elverişli cihazlar ile sınav binasına girişlerine kesinlikle müsaade edilmeyecektir.”

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.