Perakendeciler Diyarbakır'da buluştu...

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Perakendeciler Derneği (PERDER), 80 bine yakın çalışanı ile 5 binin üzerinde satış noktasıyla halkımızın ihtiyaçlarını eksiksiz ve kesintisiz şekilde karşılanması için hizmet vermeye devam ediyor.

Her ay çeşitli bölgelerde düzenli olarak bir araya gelen PERDER üyeleri, TPF Başkanı Ömer Düzgün, ve üyelerinin katılımıyla Diyarbakır’da fuar düzenledi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF)  önderliğinde çalışmalar yapan PERDER, bölgede Diyarbakır, Batman, Mardin, Elazığ, Şırnak olmak üzere 40’ı aşkın üyesi 160 mağazasıyla hizmet veriyor. Amacı vatandaşların daha kaliteli ve anlaşılır şekilde hizmet almasını sağlamak olan PERDER, ticaretten ziyade nasıl daha iyi hizmet verebiliriz şiarıyla çıktıkları bu yolda her ay üyeleriyle toplanıp çeşitli toplantılar ve fuarlar düzenliyor.

Green Park Hotel’ de gerçekleşen fuar, çevre illerdeki perakendeciler ve Diyarbakırlı perakendecileri bir araya getirdi. Diyarbakır ve bölge perakendecileri düzenlenen fuara yoğun ilgi gösterdi.

Fuar katılımcılarıyla yaptığımız özel röportajları sizlerle paylaşıyoruz:

 

“Diyarbakır fuarı gayet verimli geçti”

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı Ömer Düzgün, Diyarbakır Haber mikrofonlarına verdiği röportajda Diyarbakır fuarının gayet verimli geçtiğini söyledi.

“Diyarbakır’ı görmeyenler var ise görmelerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Çünkü Diyarbakır tarih kokan. toprak kokan bir şehir Mezopotamya’nın anası diyebiliriz. Diyarbakır fuarımız gayet verimli geçti. Gittiğimiz bölgelerde o bölgenin üreticileri ile bir fuar alanı oluşturuyoruz. Üyelerimizle buluşup aynı sinerjiyi yakalıyoruz ve aynı zamanda bir yönetim kurulu toplantısı yapıyoruz. Diğer günümüzde ise firmalarımızı ziyaretlerimizi gerçekleştirdikten sonra şehrin tarihi mekanlarını geziyoruz. Yerel zincirler olarak ülkemizin geleceğini ayakta tutmak için gıda sektörünün garantörü olabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.”

 

“Yerel perakendenin yüzde 85’ine hizmet veriyoruz”

PERDER Güneydoğu Bölge Başkanı Yusuf Ekmiş: “Biz Güneydoğu PERDER olarak 5 ilimizi kapsayan çalışmalar yapmaktayız. Bölgede Diyarbakır, Batman, Mardin, Elazığ, Şırnak olmak üzere yerel perakendenin %85’ine hizmet veriyoruz. 40’ı aşkın 160 mağazamızla halkımıza hizmet veriyoruz bizim amacımız vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alabileceği alanlar oluşturmak. Ticaretten ziyade hizmet konusunda nasıl daha iyi performanslar sergileyebiliriz diye her ay bir ilimizde bir araya geliyoruz. Bu ay Diyarbakır’da bir araya geldik, iyi ve verimli bir organizasyon olduğunu düşünüyoruz.”

“Bu tür fuarlar bizler için çok olumlu oluyor”

Hasata Bölgeler Müdürü Serkan Vural: Bu tür fuarlar bizler için çok olumlu oluyor, burada kurduğumuz ilişkiler ile beraber yerel zincirlerde hızlı bir giriş yapıyoruz. Bu nedenle Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Genel Başkanı Ömer Düzgün’e ve Güneydoğu Bölge Başkanı Yusuf Ekmiş ‘e teşekkür ederiz.

“Üretici, toptancı ve perakendecilerin buluşması için büyük bir fırsat oldu”

Lila Kozmetik Denetim Müdürü Emrullah Bingöl: 20 yıldır Diyarbakır’da üretim yapıyoruz. Saç boyası alanında çok ciddi bir yol kat ettik, Türkiye’nin saç boyası ihracatının %60’ını biz yapıyoruz ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. PERDER’ in düzenlediği bu toplantı üretici, toptancı ve perakendecilerin buluşması için büyük bir fırsat oldu. Daha farklı fuarlarda buluşmak dileğiyle.

“Destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.”

COOK Bölge Müdürü Bülent Taşkın: Biz her zaman PERDER’ in düzenlemiş olduğu etkinliklere katılım sağlıyoruz, yerel zincirlerle buluşuyoruz. Bizler için çok önemli organizasyonlar oluyor. Bugün Diyarbakır’dayız Diyarbakır zaten çok güzel bir şehir oda bu fuara yansıdı yerel firmalar yoğun katılım sağladı. Umarız hepimizin kazancı çok iyi olur bizlerde bunun için COOK Firması olarak destek veriyoruz, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.

“Ürünlerimizi hem Diyarbakır, hem de çevre illerden gelen PERDER üyeleriyle tanıştırdık.”

Pınar Kuruyemiş Satış Müdürü Abdulkadir Soner: Dönemsel olarak yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılırız. Hem ürünlerimizi yeni müşterilerle buluşturmak hem de sahada yeni iş ortakları elde etmek adına fuarlara katılım sağlarız. Bugün de Diyarbakır’da PERDER bünyesinde ağırlandık. Biz de burada ürünlerimizi hem Diyarbakır hem de çevre illerden gelen PERDER üyeleriyle tanıştırdık. İnşallah bundan sonraki dönemde de daha verimli çalışmalarla el ele hayatımıza devam edeceğiz.

HABER / İBRAHİM EREN DALGIÇ - DİYARBAKIR HABER 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.