• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Mart 2017 19:31

Pendik faciası

Pendik faciası
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, kendi evinde ağırladığı Pendikspor'a 4-2 mağlup olarak, şampiyonluk şansını yitirdi.

ERKHABER / ERZURUM- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, kendi evinde ağırladığı Pendikspor'a 4-2 mağlup olarak, şampiyonluk şansını yitirdi. Mavi Beyazlılar, bu yenilgi ile rotasını Play Off'a çevirmek zorunda kaldı. İstanbulspor'un 5 puan gerisine düşen BB Erzurumspor, "6 da 6" parolasyıla Pendikspor karşısına çıkan Mavi Beyazlıllar, 9 ve 13 Dakikalarda Mehmet Alaeddinoğlu'nun golleriyle 2-0 geriye düştü.

KARIŞIK

 

İkinci yarının hemen başında Yasin Görkem Arslan'ın golüne mani olamayan dadaşlar 3-0'dan sonra 60'da Mert Nobre'nin golü ve 64'de Pendiksporlu Yenal'ın kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakmasıyla ümitlendi. Ancak ümitler 69. Dakikada Tayfur Emre'nin skoru 4-1'e getiren golü ile bitti. 87'de Mert Nobre'nin golü sadece farkı 2'ye indirip, maçın skorunu belirlemekten öte bir anlam taşımadı.

Bu sonuçta 52 puanda kalıp 3'ncü sıraya gerileyen ve lider İstanbulspor'un 8 puan gerisinde kalan BB Erzurumspor'un şampiyonluk umutları Play Off'a kaldı..