• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 11 Haziran 2016 11:35

Pasinler EĞİTİM BİR SEN iftar yemeği verdi

Pasinler EĞİTİM BİR SEN iftar yemeği verdi
Eğitimciler Birliği Sendikası Pasinler Temsilciliği tarafından Pasinler Altuğ Alabalık Tesislerinde tanışma ve dayanışma yemeği düzenlendi.

ERKHABER / GÜNCEL - Birlik ve beraberlik amaçlı düzenlenen tanışma ve dayanışma iftar yemeğinde konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Pasinler Temsilcisi İsmail Duman, sendika olarak düzenledikleri yemeğe katılan bütün üyelerimize teşekkür ederim. 2015 yılında teslim aldıkları temsilciliğin üye sayısını 395 ulaştırdıklarını belirtti.
Eğitim Bir-Sen Erzurum İl Başkanı Mustafa Karataş ise, “1992 yılından bu yana azim ve kararlılık ile ilkelerimize bağlı olarak yol alıyoruz. Bu birliğin ve beraberliğin daim olmasını temenni ediyorum. Korku tünellerini yararak buralara kadar ulaştık. Hakk’ın, doğrunun yanında, zulüm kimden gelirse gelsin zulmün karşısında olduk. Dün, başörtüsü olduğu gerekçesi ile okullarından ve kurumlarından çıkarılan öğrencilerle öğretmenlerimizi unutmadık, unutmayacağız. Kat sayı farkı yüzünden mağdur olan imam hatipli öğrencilerimizi de unutmayacağız. Bu kutlu yolda birlikte yürüyeceğiz ve birliğimizi bozmaya çalışan şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz” dedi.

KARIŞIK