• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Aralık 2018 13:21

Pasinler'de Sertoğlu'na büyük destek...

Pasinler'de Sertoğlu'na büyük destek...
İlçe halkı belediye binası önünde toplanarak basın açıklaması yaptı.

ERKHABER / ERZURUM - Pasinler’de mahalle muhtarı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi, Ticaret Odası yönetimi, Sanayi Sitesi Esnafı Başkan Ünsal Sertoğlu için toplandı. Belediye binası önünde bir araya gelen heyet yaptığı basın açıklamasıyla, Ünsal Sertoğlu’nun yeniden aday gösterilmesini istedi.

KARIŞIK

Pasinler Belediye binası önünde toplanan  Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Sarıgül ve çok sayıda mahalle muhtarı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Rafet Şenyurt ve yönetimi, Ticaret Odası Başkanı Aydın Taşbaşı, Sanayi Sitesi başkanı Adnan Karsu ve yönetimi, Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na destek vermek için Belediye binası içerisinde bir araya geldi. Bir basın açıklaması yapan heyet, Pasinler’de yatırımların devam etmesi ve Ünsal Sertoğlu başkanlığında ilçede yaşanan huzurun sürmesi adına yeniden aday gösterilmesi gerektiğini belirten bir basın açıklaması yaptı. Kalabalık gurup daha sonra sessizce dağıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.