• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Ocak 2022 14:57

Palandöken’de düşe kalka kayak keyfi

Palandöken’de düşe kalka kayak keyfi
Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu ve yılbaşı tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı binlerce turist, kar yağışına rağmen kayağın keyfini çıkarttı. Amatör pistinde kayanlar ise düşe kalka kayak yapmaya çalıştı.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu ve yılbaşı tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı binlerce turist, kar yağışına rağmen kayağın keyfini çıkarttı. Amatör pistinde kayanlar ise düşe kalka kayak yapmaya çalıştı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken Kayak Merkezi yılbaşı tatilinde tıklım tıklım doldu. Kayakseverlerin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Palandöken’de kar kalınlığı 98 santimetreye ulaşırken, özellikle hafta sonları yoğunluk yaşanıyor.
70 kilometre uzunluğa sahip kayak pistini deneyimlemek isteyen profesyonel kayakçıların yanı sıra, beyaz örtüyle ilk defa tanışan vatandaşlar da hafta sonu Palandöken'e akın etti. Pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler, kar yağışı altında kayak yapmanın keyfini çıkarttı.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.