• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Nisan 2018 10:48

Palandöken Belediyesi sezona hızlı başladı

Palandöken Belediyesi sezona hızlı başladı
Geçen yıl asfalt sezonunu rekorla kapatan Palandöken Belediyesi, bu seneye de hızlı bir giriş yaparak çalışmalarına başladı.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken Belediyesi ilçede yer alan sokakları, caddeleri ve site bahçelerini asfaltsız bırakmamak için sezona hızlı bir giriş yaptı. İlçede yer alan bütün mahallede ihtiyaç olan sokaklarda, caddeler de ve site bahçelerin de çalışmalarına başlayan Belediye, asfalt sezonunu açarak bir kez daha iddialı olduğunu gösterdi. 
Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Palandöken Belediyesi, ilçede asfaltsız cadde, sokak ve site bahçesi bırakmamak adına geçen yıl başlattığı çalışmalarını 2018 yılın dada sürdürerek tüm mahalleler de çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdürüyor. Geçen yıl yaklaşık 70 bin ton sıcak asfalt sererken 2018 yılı için de iddialı bir biçimde sezonu açtı. Sezona hedef olarak belirlediği 50 bin ton sıcak asfalt rakamını geçmeyi amaçlayan Palandöken Belediyesi yeni bir rekor kırmayı hedefliyor. 
Bu yılki hedef 50 bin ton 
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,“ Palandöken’de asfalt sorunu konuşulmayacak. Sözüyle hareket eden Fen İşleri ekiplerimiz asfalt sezonuna hızlı bir giriş yaparak ihtiyaç duyulan caddeleri, sokakları ve ücretsiz olarak site bahçelerinin bir bir asfaltlarken, bu seneki hedef olan 50 bin ton rakamına ulaşmak için çalışmalarımız sürdürüyoruz. Hava sıcaklığının normal koşullarında gitmesi ile asfalt sezonuna biraz erken başladık. Palandöken Belediyesi olarak Ekim ayı sonuna dek sürecek sezonda hedefe ulaşmak için tüm çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Yol, kaldırım, karo, bordür, kilit taş gibi çalışmalarımızda sezon boyunca ihtiyaç duyulan noktalarda sürdüreceğiz. 
Kayakyolu’da sorunlar gideriliyor 
Geçtiğimiz yıl Kayakyolu bölgesinde yapılan Yağmur suyu kanal sistemi ve ızgaralar da yaşanan sorunlarını tekrarlanmayacağını ifade eden Başkan Bulutlar” Kayakyolu bölgemizi de 2017 yılı içerisin de yaptırdığımız yağmursuyu sitemi ve ızgaralar da yaşanan bir takım aksaklıklar gördük bu aksaklıklarını giderilmesi için ivedilikle çalışma başlattık. Ayrıca yağmur suyu kanal temizliği başlattık. Sorun oluşan bölgelerimizde asfaltlama çalışlarımız da devam edecek” diye konuştu. 
Yaptığımız işleri istişareyle yapıyoruz 
Her mahallede farklı bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaların mahalle halkı ile yapılan istişareler doğrultusunda şekillendiğini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Planlı ve programlı çalışıyoruz. Belediye olarak her mahallenin kendi eksik ve ihtiyaç planına göre hizmetlere yön veriyoruz. Yapılan çalışmalar Palandökenin yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlıyor” dedi. 

KARIŞIK