• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Ağustos 2021 11:40

Palan Otel Genel Müdürü Ali Güney'e yeni görev...

Palan Otel Genel Müdürü Ali Güney'e yeni görev...
Erzurum'da kış turizminin gelişmesi için, gece gündüz demeden çalışan Palan Otel Genel Müdürü Ali Güney UYAFA İl Koordinatörü ve TUROYD İl Başkanı olarak atandı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'da kış turizminin gelişmesi için, gece gündüz demeden çalışan Palan Otel Genel Müdürü Ali Güney UYAFA İl Koordinatörü ve TUROYD İl Başkanı olarak atandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Güney; “Kış ve Kültür turizminde Şehrimize olan ilgi her geçen yıl daha da artıyor. Erzurum'un hakkettiği noktaya getirmek için gerek yetkililer ve gerekse biz her türlü çalışmayı yapıyoruz.”dedi.

KARIŞIK

 

Güney şunları söyledi;

 

Amacımız 2022 Yılında yapılacak turnuvayı şehrimizde yapmak

İl Koordinatörü olarak atandığım UYAFA (Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi) bünyesinde, 2022 Mayıs veya Eylül ayında 24 takımdan oluşan Uluslararası U12 futbol turnuvası planlamaktayız. Türkiye'de bu operasyonu yapacak 6 ilimiz var. Bunlardan biri de Erzurum. Turnuvayı şehrimizde yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hava alanının, futbol sahalarımızın ve Otellerimizin kolaylığı bizim için büyük avantaj. Gerekli girişimlerde bulunup turnuvayı şehrimize getirdiğimiz gün, müjdeli haberi sizlerle paylaşacağız.”

Erzurum Muş ve Ağrı İl başkanlığı

“Ali Can Aksu başkanlığında kurulan TUROYD (Turizm Otel Yöneticileri Derneği) Erzurum, Muş ve Ağrı İl Başkanı seçildim. Derneğimizin amacı yöneticilerin bulunduğu illerde entegre bir şekilde çalışıp şehirlerinin turizmine katkıda bulunmak. Bizim hedefimiz  Erzurum'da turizmi daha fazla geliştirip elimizdeki imkanlarla daha iyi noktalara getirmek.”

Amacımız bu yıl da büyük turist kafileleri getirmek.

Geçen kış pandemi şartlarına rağmen güzel işler başardık. Rusya ve Ukrayna'dan fazlaca turist getirdik. Amacımız bu kış yine Rusya ve Ukrayna'dan turistleri getirmek. Bu konu ile ilgili tüm hazırlıkları tamamlayıp çalışmalara başladık. Aralık ayında uçaklar şehrimize inmeye başlayacak. Gelen misafirlerimiz hizmetlerimiz ve şehrimizden memnun ayrıldıkları için, tekrar gelmelerinde herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Kültür turizmi de şehrimizde gelişti. Geçen yıl Koordinatörlüğünü ben üstlendim ve çok başarılı olduk. Önümüzdeki dönemlerde yine aynı görevi üstlenip daha iyi işler yapacağız. Tek amacımız Erzurum'a hizmet.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.