• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 12 Ekim 2021 12:09

Özdemir, Aydemir’e söz verdi: “Erzurumspor’un hakkını yedirmem!”

Özdemir, Aydemir’e söz verdi: “Erzurumspor’un hakkını yedirmem!”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile telefonda görüştü, Erzurumspor'a yapılan hakem hatalarıyla ilgili eleştirilerini dile getirdi...

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’e Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un hakem hatalarıyla ilgili tepkilerini yakından takip ettiğini belirterek, “Erzurum kamuoyu rahat olsun, ben burada olduğum müddetçe B.B. Erzurumspor’un hakkını kimseye yedirmem” sözünü verdi.

KARIŞIK

 

B.B. Erzurumspor’un Ankaragücü maçında yaşadığı fahiş hakem hatasıyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) basın toplantısı düzenleyerek, “Erzurumspor’un sesi” olan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile de bir görüşme gerçekleştirdi. 

 

Basın toplantısında “Bunları görmüyor musun Nihat Bey?” diyerek eleştirdiği Özdemir ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Aydemir, “Sayın Başkan, Erzurumspor’a yönelik yapılan hakem hataları artık normal bir halden çıkmıştır. Üst üste gelen hakem hatalarını ne biz ne Erzurum kamuoyu normal karşılamıyor. Camiamızda büyük tepkiler var. TFF’nin Erzurumspor’u bilinçli olarak küme düşürdüğü ve bu yıl da şampiyon olmasını daha sezon başında yapılan hakem hatalarıyla engellemeye çalıştığına inanılıyor. Bu tepkiler bizlere de yansıyor. Ben de Erzurumspor konusunda çok hassasiyeti olan bir kişiyim ve bu durum beni de rahatsız ediyor” diyerek, TFF Başkanı’na yaşanılan sürecin değerlendirmesini yaptı. 

 

Aydemir’in konuşmalarını dinleyen ve “Biliyorum, şehrinizde TFF Erzurumspor’u istemiyor algısı var. Biz de süreci yakından takip ediyor, tepkileri görüyoruz” diyerek sözlerine başlayan Nihat Özdemir, şunları söyledi:

 

Sayın vekilim, çok açık bir şey söyleyeyim, TFF’nin Erzurumspor’u istememesi gibi bir durum söz konusu olamaz, böyle bir durum düşünülemez bile. Erzurum’u, Erzurumspor’u çok seviyoruz ve TFF olarak da ilişkilerimiz çok iyi durumda. Şahsen ben Erzurumspor’dan da çok memnunum. Son Ankaragücü maçını ben de izledim ve hemen MHK Başkanıma da ilettim. Yeniden izlenmesini, detaylı analizinin yapılmasını istedim. Bir kere açık ve net söyleyeyim ki, benim olduğum yerde Erzurumspor’un hakkını kimse yiyemez, yemesine asla müsaade etmem. Kulüp Başkanı Ömer Düzgün bey ile de görüştüm, onlara da ifade ettim. Erzurumspor’u bundan böyle çok yakından takip edeceğiz. Erzurumspor taraftarları, Erzurumlular emin olsunlar, gönülleri rahat olsun. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • fatih macit 13 Ekim 2021 09:01

    Küme düşürülürken nerdeydin? diye sormazlarmı adama