• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 12 Şubat 2024 12:44

Özcan, kaldığımız yerden devam edeceğiz

Özcan, kaldığımız yerden devam edeceğiz
Aday olarak açıklanması sonrasında, ilçede heyecan uyandıran CHP Şenkaya Belediye Başkan Adayı Görbil Özcan, "31 Marttan sonra nerede kalmıştık deyip Şenkaya'ya hizmete devam edeceğiz." dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde ilçeye kazandırdıklarıyla adından söz ettiren, ilçenin sevilen isimlerinden biri olan Görbil Özcan'ın Belediye Başkan adayı olması ilçede heyecan uyandırdı. 

KARIŞIK

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olan Görbil Özcan, " Bizim Belediye Başkanı olduğumuz dönemde, gözbebeğimiz olan Şenkaya'ya yaptıklarımız ortadadır. Bu gün bile bizim dönemimizde yaptığımız hizmetler vatandaşımızın dilinde. 31 Martta adaylığımızı açıklamamız sonrasında gördüğümüz teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İlçemizin kaybedecek bırakın beş yılı tek bir günü bile yoktur. Vatandaşımız da bunun farkında. İnşallah 31 Marttan sonra, vatandaşımızdan oldığımız güçle nerede kalmıştık deyip, yeniden Şenkaya'ya hizmete devam edeceğiz. Sorunları biliyoruz, çözümü için projelerimiz hazır." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.