• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 02 Ekim 2017 17:18

Osman Özköylü ile yollar ayrılıyor

Osman Özköylü ile yollar ayrılıyor
BB Erzurumspor’da son günlerde alınan kötü sonuçların andından devreye kulübün onursal başkanı Mehmet Sekmen girdi. Akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının andından Teknik direktör Osman Özköylü ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor’da son günlerde alınan kötü sonuçların andından devreye kulübün onursal başkanı Mehmet Sekmen girdi. Akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının andından Teknik direktör Osman Özköylü ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

KARIŞIK

BB Erzurumspor’da alınan kötü sonuçların ardından bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar alınacak. 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak sadece 6 puan toplayan mavi-beyazlılarda teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrılıyor. Sergilenen kötü futbol ve üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından kulübün onursal başkanı Mehmet Sekmen’in devreye girdiği ve kulüp başkanı Dilaver Yılmaz ve Asbaşkan Ünsal Kıraç’a Özköylü ile yolların ayrılması yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

“TAKIMI AYAĞA KALDIRACAK, HEYECAN YARATACAK BİR HOCA GETİRELİM”

Aynı zamanda kulübün onursal başkanı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Özköylü’den boşalacak olan koltuğa takımı ayağa kaldıracak, heyecan yaratacak bir teknik direktörün getirilmesi talimatı verdiği de gelen bilgiler arasında. Adı geçen teknik direktörler arasında ise geçtiğimiz hafta Karabükspor’la yolları ayrılan Erkan Sözeri, ve tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural var.

Öte yandan yeni teknik direktör gelene kadar kulübü altyapı sorumlusu Abdusselam Gökçan’ın mı yoksa Sportif Direktör Zafer Demir’in mi çalıştıracağı yine bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında karara bağlanacak.

Teknik Direktör Osman Özköylü ise dün akşam oynanan Adanaspor maçının ardından kulüp başkanı Dilaver Yılmaz’la bir görüşme gerçekleştirdi. Özköylü’nün “ Başarısız bir 7 hafta geçirdiğimiz ortada. Tazminat gibi konular söz konusu bile olamaz. Herkesi rahatlatacak olan kararlara saygı duyuyorum” dediği öğrenildi.