• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ocak 2017 18:10

OSB’den Suriye’ye yardım eli

OSB’den Suriye’ye yardım eli
Erzurum 1’inci Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü Suriye için yardım kampanyası başlattı. Türkiye’nin her zaman mazlumların yanında olduğunu belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, “Yıllardır kucak açtığımız Suriyeli kardeşlerimize bir kez d

ERKHABER / ERZURUM-Erzurum 1’inci Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü Suriye için yardım kampanyası başlattı. Türkiye’nin her zaman mazlumların yanında olduğunu belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, “Yıllardır kucak açtığımız Suriyeli kardeşlerimize bir kez daha yardım elimizi uzatmamız gerek” dedi.
Erzurum 1’inci OSB Yönetim Kurulu, Suriye’ye yardım için bir kez daha harekete geçti. Ülkede yaşanan iç karışıklık nedeniyle binlerce Suriyelinin zor durumda olduğunu belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, “Kardeşlerimizi bu zor dönemde yalnız bırakmamalıyız” diye konuştu. Kampanya için tüm OSB üyelerine mesaj geçildiğini belirten Başkan Ergüney, katkı sağlamak isteyen tüm yardımseverlerin de OSB Bölge Müdürlüğü ile bağlantıya geçebileceğini dile getirdi. Her türlü yardım malzemesine ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Başkan Ergüney, “Toplayacağımız tüm malzemeleri TIR’lara yükleyip yakın bir zaman da ihtiyaç noktalarına göndereceğiz. Bu anlamda her kesin ve her kesimin desteğine ihtiyacımız var. Başta OSB üyeleri olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz” dedi. Başkan Ergüney yardımda bulunmak isteyenlerin 0 535 212 49 90 hattını arayabileceklerini bildirdi.

KARIŞIK