• Büyükşehir-1
SPOR Düzenleme Tarihi : 03 Ocak 2021 12:39 Haber Girişi : 03 Ocak 2021 12:49

Opare ve Hosseini Dadaş oluyor

Opare ve Hosseini Dadaş oluyor
Salı günü başlayacak transfer sezonu öncesinde Mavi Beyazlılar, iki ismi imza aşamasına getirdi

 

KARIŞIK

Levent AKPINAR'ın ÖZEL HABERİ

 

ERKHABER / ERZURUM - Salı günü başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetiminin, sağbek oynayan eski Beşiktaşlı Daniel Opare ile Trabzonspor'un İranlı stoperi Majid Hosseini ile anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. İki oyuncunu da Başakşehir maçı öncesinde imza atması için görüşmelere hız verildiği belirtiliyor.

 

Transfer döneminde özellikle savunma hattını günlendirmek isteyen ve önceliği bu mevkilere veren Mavi Beyazlı yönetim, Ganalı milli takımında da görev yapan ve bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen ve halen Belçika'nın Zulte Waregem takımında forma giyen sağ bek Daniel Tawiah Opare ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Aynı zamanda sol bek olarak da görev yapabilen 30 yaşındaki futbolcuya transferin ilk gününde imza atırılması için yoğun mesai harcanıyor. 

 

Mavi Beyazlıların transferini hemen bitirmek istediği bir diğer oyuncu da Trabzonspor'un İranlı stoperi Majid Hosseini. Bordo Mavili ekibin bugün Karagümrük ile oynayacağı maçta ilk 11'de olması beklenen Hosseini ile maçını ardından yolların ayrılması ve tecrübeli oyuncunun Erzurumspor ile anlaşmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. 

 

Dadaşların, bu iki ismin haricinde Konyaspor'un tecrübeli file bekçisi Serkan Kırıntılı ile de imzaya çok yakın olduğu, bu 3 transferin de Başakşehir maçı öncesinde bitirilmeye çalışıldığı ifade ediliyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MURAT 04 Ocak 2021 15:00

    2 tane doğru düzgün transver yapın bunlarla olmaz

  • ARİF AYDIN 04 Ocak 2021 08:42

    inşallah Ömer düzgünle,düzgün transferler gelecektir.yolun açık olsun başkanım.

  • Abdullah Açar 04 Ocak 2021 00:01

    Iki guzel golcu alin beyler bu takimin performans inida yukarilara yukseltin Ben orta sağdan kendi kalesine geri pas veren topculari ne yapacagiz onlar saat doldurmaya gelmiş para alan canbazlar

  • DADAŞ 03 Ocak 2021 18:16

    Serkan KIRINTILI oynadığı takımda fenerbehçeye karşı hiç bir maça çıkmamıştır. Ya önceki hafta kırmızı kart görür yada sakatım der oynamaz. BUNA DİKKAT