• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Eylül 2019 18:06

Ömrüm’ü bir de kızından dinleyin

Ömrüm’ü bir de kızından dinleyin
Mayıs 2017'de hayata gözlerini yuman İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Babasıyla sadece 12 gün vakit geçirebilen Elif Su, babasının Ömrüm şarkısını söyleyerek izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

ERKHABER / ERZURUM - Mayıs 2017’de hayata gözlerini yuman İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal, evinin kapılarını Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına açtı. Babası öldüğünde 12 günlük olan 2.5 yaşındaki Elif Su ile birlikte röportaj veren Filiz Erkal eşinden ayrı geçen 2.5 yılı anlattı. Zamanının büyük çoğunluğunu kızı Elif Su ile birlikte geçirdiğini aktaran Erkal, “Babası Elif Su’yu bırakıp gitti. Bende zamanımın büyük çoğunluğunu kızımla geçiriyorum. Ona babasının şarkılarını dinletiyorum. Şarkıları duyunca babam çıktı diyor. İbrahim bedenen değil ama ruhen bizimle”dedi.

KARIŞIK

ÖMRÜM’Ü SÖYLEDİ… SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN GÖRÜNTÜLER İZLEYENLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Röportaj esnasında mikrofonu alan İbrahim Erkal’in 2.5 yaşındaki kızı Elif Su ise Ömrüm şarkısını söyledi. Sosyal medyada binlerce beğeni alan görüntü izleyenlere duygusal arlar yaşattı.  

ESKİ ŞARKILARINDAN OLUŞAN ALBÜM GELİYOR

İbrahim Erkal’ın şarkılarından oluşan bir albüm hazırlığında olduklarını da söyleyen Filiz Erkal, İbrahim vefat etmeden önce böyle bir hazırlık yapmış. Şarkılarını okumasını isteği sanatçıları bile belirlemiş. Bunlar arasında Demet Akalın, Yıldız Tilbe ve Cengiz Kurtoğlu gibi sanatçılar var. Yıldız Tilbe ayrıca İbrahim Erkal şarkılarından oluşan bir de albüm yapacak” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.