• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2024 10:24

Ömer Özden İYİ çalışıyor

Ömer Özden İYİ çalışıyor
Ev toplantıları, çarşı-Pazar gezileri ve kahvehane ziyaretleriyle seçmenle biraraya gelen ve projelerini anlatma imkanı bulan Ömer Özden, “Emeklerimizin karşılığını inşallah Pazar günü alacağız” dedi. 

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Ömer Özden, seçime 4 gün kala çalışmalarında tempo artırdı. Ev toplantıları, çarşı-Pazar gezileri ve kahvehane ziyaretleriyle seçmenle biraraya gelen ve projelerini anlatma imkanı bulan Ömer Özden, “Emeklerimizin karşılığını inşallah Pazar günü alacağız” dedi. 

KARIŞIK

 

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin uzun yıllar müdürlüğünü yapan, sonrasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde Mali İşler Daire Başkanlığı görevinde bulunan ve uzun yıllar Erzurumspor’da da yöneticilik görevlerinde bulunan İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Ömer Özden, saha çalışmalarında adeta gaza bastı. 

Sandık başına gidilmesine sadece 4 gün kala seçmen buluşmalarını sıklaştıran Ömer Özden, “Yaklaşık 1.5 aydan bu yana sahadayız. İnanın halkımızın gösterdiği teveccüh çok iyi. Herkes dertli. Kime dokunsak, bin ‘ah’ işitiyoruz. İnsanlarımız ciddi anlamda hem yerel yönetimlerden hem de iktidardan çok dertliler, şikayetçiler. Yerel yönetimlerin hizmet noktasında yetersiz kaldığını, en basit görevleri olan asfalt ve kaldırımda bile hizmetin gitmediği noktalar olduğunu bizzat gördük, vatandaşlarımız da bu konuda çok tepkili. Ekonomik sorunlar zaten had safhada. Hele hele emeklilerimizin hali içler acısı. Bir emekli olarak onları gayet iyi anlıyorum. Aylık 10 bin lira ile geçin denilen emeklilerimiz evine ekmek götürmekte zorlanıyor. Bugün Erzurum’da en ucuz ev kirasının 6-7 bin lira bandında olduğunu, kış aylarında doğalgaz faturasının 2 bin liranın altında olmadığını düşünürsek, 10 bin lira alan emeklimizin evine ekmek götürecek parasının kalmadığını görmemek için hem kör hem sağır hem de vicdansız olmak gerekiyor” diye konuştu. 

Seçilmesi halinde emeklilere ve gençlere yönelik çok ciddi destekler vermeyi planladığını, en azından bir öğün yemeğini belediye olarak karşılamayı düşündüklerini ifade eden Özden, “En azından evine ekmek götürmekte zorlanan insanımıza bir sabah çorbası ikram etmeyi düşünüyoruz. Bunu söylerken bile utanıyorum, hicap duyuyorum ama maalesef insanımızı bu noktaya getirmişler. Emeklilerimizi, gençlerimizi bu seçimde çok kararlı görüyorum. Sandıkta gereken tavrı vereceklerine inanıyorum” diye konuştu… 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.