• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Haziran 2017 13:39

Oltu’da İftarlı mezuniyet programı

Oltu’da İftarlı mezuniyet programı
Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrenciler ve öğretmen idarecilerle birlikte Okul bahçesinde İftar yemeğinde biraraya geldiler.

ERKHABER/ERZURUM-Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrenciler ve öğretmen idarecilerle birlikte Okul bahçesinde İftar yemeğinde biraraya geldiler. 
İftar saati yaklaşınca Okul bahçesinde mangal ve semaver yakıldı. Ezan okunmasıyla birlikte öğrenciler öğretmenleri ile birlikte oruçlarını açtılar. İftar sonrası semaver çayı eşliğinde sohbet eden öğrenciler ve öğretmenlerin iftar organizasyonu yemek duasıyla son buldu.
Öğrenciler, “Okulun son günlerinde Müdürümüz ve Öğretmenleirmizin bizle böyle bir program yapmalarından son derece mutlu olduk. Dört yılı bitirdik gidiyoruz. Okuldan ayrılmadan önce güzel bir anı olarak bizlerde kalacak” dediler.
Oltu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Orhan Sözen “Bu Mübarek Ramazan ayında çalışan arkadaşlarımızla beraber bir iftarda çocuklarla birlikte olmak istedik. Çocuklarımız ve çalışanlarımız işin işçilik kısmını birlikte yaptılar, ellerine sağlık. Bizleri kırmayıp yemeğimize gelen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Okul Müdürü Sözen, ayrıca okuldan mezun olan öğrencilerden helallik istedi. Sözen, “Geçirdiğimiz dört yıllık bir süreçte biz sizlerden çok memnunduk hep öylede anacağız, yolunuz bahtınız açık olsun” dedi.

KARIŞIK