• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 13 Ekim 2022 11:36

Öğrencilerin tehlikeli yolculuğu... Veliler üstgeçit talep ediyor...

Öğrencilerin tehlikeli yolculuğu... Veliler üstgeçit talep ediyor...
Erzurum 1. OSB'de bulunan Teknokent Koleji öğrencilerinin otobüs durağına gitmek için yolu karşıya geçerken yaşadığı zorluklar objektiflere yansıdı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum 1. OSB'de bulunan Teknokent Koleji öğrencilerinin otobüs durağına geçmek için yaşadığı zorluklar objektiflere yansıdı. 

KARIŞIK

Yüzlerce öğrenci okul bitiş ziliyle birlikte otobüs durağına gitmek için E-80 karayolunu geçmek zorunda kalıyor. Çok sayıde sürücünün de ışık ihlali yaptığı yolda öğrenciler büyük bir tehlike atlatıyor.

 

ÜSTGEÇİT OLMAZSA OLMAZ

 

Veliler çocuklarının hayatından endişe duyduklarını belirterek yetkililerden üst geçit talep ediyor. Çok sayıda araç sürücüsünün hem hız yaptığını hem de trafik ışıklarına uymadığını da ifade eden veliler, '' Ağır tonajlı araçların kullandığı yolda çocuklarımız büyük tehlike yaşıyor. Okulun önüne üst geçit yapılması için bir facianın mı yaşanması gerekiyor. Çocuklarımızın başına birşey gelirse bunun hesabını kimse veremez. Erzurum Valisi, Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Başkanını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz''dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.