• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Mayıs 2017 14:21

O görüntünün perde arkası...

O görüntünün perde arkası...
Budakoğlu Weltew Mobilya'nın açılış töreninde bir vatandaşla AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir arasında geçen diyaloğun perde arkasını firma sahibi Murat Budak anlattı.

ERKHABER / ERZURUM - Geçtiğimiz gün Budakoğlu Weltew Mobilya'nın açılış töreninde bir vatandaşla AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir arasında geçen diyaloğun perde arkasını firma sahibi Murat Budak anlattı. Budak, Milletvekilimiz İbrahim Aydemir’ in yaşanan olayda sabırlı davrandığını belirterek, “ bizde sayın vekilin sabrına hayran olduk. Ben şahsen daha farklı tepki gösterirdim” dedi.

KARIŞIK

Geçtiğimiz gün Budakoğlu Weltew Mobilya'nın açılışına katılan milletvekili İbrahim Aydemir’le  sonradan spor salonu işletmecisi olduğu öğrenilen bir vatandaş arasında gerilimli bir tartışma yaşanmış ve bu tartışma medyada yer bulmuştu.

Konuyla ilgili olarak olayın canlı şahidi firma sahibi Murat Budak ERKHABER’e konuştu. Budak, “ açılışımızı gerçekleştirdikten sonra misafirlerimizle mağazamızı geziyorduk. Sonradan spor salonu sahibi olduğunu öğrendiğimiz bir vatandaş milletvekili İbrahim Aydemirin yanına geldi ve son derece refüze edici bir üslupla hakaret hamiz bir tarzla konuşmaya başladı. “Sana bir şey söyledik yapmadın! Spor salonlarından vergi alınmamasını torba yasaya atın demiştim. “ şeklinde çıkıştı. Aydemir,  gayet sakin bir tarzla spor salonlarından vergi alınmaması gibi bir durumun söz konusu olmadığını, dernek olarak spor salonu işletenler için bir vergi indirimi geçmişte uygulandığını anlatmaya çalışırken, hiç dinlemeden adeta maksatlı bir biçimde ortamı germek için, aynı çirkin üslupla karşılık verdi. Milletvekilimizin yerinde başka biri olsaydı daha sert karşılık verirdi. Ben şahsen İbrahim Aydemir’in sabrına hayran oldum” dedi. 

“Böyle bir olayın bizim açılışımızda gerçekleşmiş olması ziyadesiyle bizi üzmüştür” diyen Budak, Milletvekili Aydemir’e vatandaşın haksızlık ettiğine vurgu yaparak, “ vatandaş, adeta maksatlı bir biçimde oraya gelmişti. Hadisenin bizim mağazamızda yaşanmış olmasından da derin üzüntü duymaktayım” dedi.