• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 08 Kasım 2016 12:29

Nobre, Erzurumspor'u TFF'ye şikayet etti!

Nobre, Erzurumspor'u TFF'ye şikayet etti!
B.B. Erzurumspor'un Brezilyalı golcüsü Mert Nobre'nin "3 aydır maaşlarımı alamıyorum" diyerek kulübü Futbol Federasyonu'na şikayet ettiği ortaya çıktı. Başkan Demirhan, Nobre'nin şikayetini doğruladı ve "Adam haklı. Bir-iki güne parasını öderiz, sorun ort

ERKHABER / ERZURUM - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Mert Nobre şoku yaşanıyor. Brezilyalı golcünün "3 aydır maaşlarımı alamıyorum" diyerek, avukatları aracılığıyla halen formasını giydiği kulübünü Futbol Federasyonu'na şikayet ettiği ortaya çıktı. ERKHABER'e konuşan Kulüp Başkanı Ali Demirhan, Nobre'nin şikayetini doğrularken, "Nobre profesyonel bir futbolcu. Ödemeleri aksayınca, avukatları hemen devreye girmiş, ve TFF'ye başvurmuş. Adam haklı yani. Bir-iki gün içerisinde ödemeyi yapar, sorunu çözeriz" dedi.

KARIŞIK

B.B. Erzurumspor'un sezon başında İsviçre'den transfer ettiği ve kısa sürede Erzurumlular'ın sevgilisi haline gelen Mert Nobre, alacaklarını gerekçe gösterip, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. Taraftarların "Dadaş Nobre" dediği Brezilyalı futbolcunun, TFF'ye müracaatıyla ilgili iddialarıyla ilgili ERKHABER'in sorularını cevaplandıran Başkan Ali Demirhan, gelişmeyi doğruladı. Yarın oynanacak Zonguldak Kömürspor maçı için Erzurum'a geldiğini söyleyen Başkan Demirhan, "Geçtiğimiz günlerde yönetici arkadaşlarımız oyuncularımıza bir ödeme yapmış ama Nobre'ye ödeme yapmamışlar. Kulübe yapılacak başka bir ödemeden Nobre'nin parasının verileceği hesap edilmiş ama o ödeme gelmediği için de Nobre'ye parası verilememiş. O da sonuçta profesyonel bir futbolcu. Avukatları, konuyu TFF'ye taşımışlar. Bir-iki gün içerisinde ödemesini yapar, sorunu çözeriz" dedi.

Başkan Demirhan kulüpte ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşandığı iddialarının da gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Öyle ciddi bir sıkıntımız yok şükür. Herşey kontrolümüz altında" diye konuştu.