• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 28 Aralık 2023 13:29

Narman'ın İşleyen'i yeniden aday...

Narman'ın İşleyen'i yeniden aday...
Narman'da üç dönem belediye başkanlığı yapan ve Yücel Ahmet İşleyen ' nerede kalmıştık' mottosuyla, Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti'De beknen başvuru. 3 dönem Narman'da belediye Başkanlığı yapan ve Başkanlığı döneminde ilçeyi adeta nakış gibi İşleyen, Yücel Ahmet İşleyen, Nerede Kalmıştık mottosuyla aday adaylığını açıkladı. İlçe halkından gelen yoğun talep üzerine aday adayı olduğunu duyuran İşleyen'in aday gösterilmesine kesin gözü ile bakılıyor. 

KARIŞIK

 

Aday adaylığını yayınladığı bir videoyla duyuran Yücel Ahmet İşleyen, " Bir düşünür derki; Yürüdüğünüz yolları baştan yürürseniz, her yerinde kendinizle karşılaşırsınız. Üç dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Narmanda yaşayan bir kardeşiniz olarak, ilçemizi kuzeyden güneye, doğudan batıya yürüdüm. TOKİ yolu olarak bilinen " Atatürk yolu" olarak düzenlediğimiz yolun orada ladin ağaçlarının altında kendimi gördüm. İlçemizi ışıl ışıl eden aydınlatma direklerinin altında kendimi gördüm. Kaldırımların her bir taşında kendimi gördüm. Gerek TOKİ evlerinde gerekse Peri evlerinde emeği olan bir kardeşiniz olarak, kaloriferli, doğalgazlı, sıcak yuvalarınızın kanepelerinde kendimi gördüm. Çevre geçiş bulvarında, Savcı Gökhan Koçak parkında, bu parkların banklarında, ağaçlarında çeçeklerinde kendimi gördüm. Yeni Otoganrda otobüslerin koltuklarında, Otelde lobide kendimi gördüm.İbrahim Erkal bulvarı olarak düzenlediğimiz caddede, halk pazarında, esnafımızın tezgahında kendimi gördüm. Hükumet konağında, kamu kamu konağında, prestij caddesinde nereye baktıysam kendimi gördüm. Sizinle birlikte yaşayan bir kardeşiniz olarak ' Nerede kalmıştık?' diyerek yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum." dedi.   

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.