• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 29 Eylül 2021 12:19

Mustafa Yumlu'dan Sekmen'e teşekkür

Mustafa Yumlu'dan Sekmen'e teşekkür
Büyükşehir Belediye Erzurumspor takım kaptanı Mustafa Yumlu, Onursal BaşkanMehmet Sekmen'e takıma verdiği maddi ve manevi destekler nedeniyle teşekkür etti.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor takım kaptanı Mustafa Yumlu, kulübün Onursal Başkanı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e takıma verdiği maddi ve manevi destekler nedeniyle teşekkür etti. Sekmen'in her sorunlarıyla yakından ilgilendiğine dikkat çeken Yumlu, "Şehrin diğer dinamiklerinin de harekete geçip, Onursal Başkanımıza destek olarak, takımımıza ve kulübümüze maddi-manevi desteklerini esirgemesinler" çağrısında bulundu. 

KARIŞIK

Bugün sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaptan Yumlu, takımda müthiş bir arkadaşlık ortamı oluştuğunu belirterek, "Bu ortamı sağlayan, bu kadar karakterli, düzgün bir oyuncu grubunu biraraya getiren teknik direktörümüz Erkan Sözeri'ye, Sportif Direktör Muzaffer Bilazer'e sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Harika bir atmosfer içerisinde çalyışıyoruz. Takımdaşlık en üst seviyede. Çok iyi bir arkadaşlık grubu var. Sevgi, saygı çerçevesinde güzel bir ortam. Bu güzellik de sahaya yansıyor. Hepiniz görüyorsunuz, arkadaşlarımız sahada kazanabilmek için müthiş bir mücadele veriyor" dedi. 

 

"MÜCADELE ETMEDİĞİMİZ MAÇ OLMAYACAK"

B.B. Erzurumsporlu futbolcular adına taraftara "mücadele etme" sözü veren Kaptan Yumlu, "Belki kötü futbol oynadığımız maçlarımız da olacak ama asla kötü mücadelemiz olmayacak. Bu oyuncu grubu, her maçta kazanmak için savaşacak, buna emin olabilirsiniz" diye konuştu. 

Ümraniyespor maçında gördüğü kırmızı kart için üzgün olduğunu da ifade eden Yumlu, "Verilen 4 maçlık ceza hakikaten çok ağır. Belki bunları konuşmak bana düşmez ama son birkaç senedir kulübümüzün üzerine çok geliyorlar. Ama olsun biz onları da yeneceğiz. Taraftarlarımız bizim yanımızda olsun yeter. Onları da bundan sonra daha kalabalık bir şekilde maçlarda görmek istiyoruz. Evet geliyorlar, bizi inanılmaz destekliyorlar ama sayısal olarak bu yeterli mi, bence yeterli değil. Artık bu sayının artması ve ful dolu tribünler önünde oynamayı arzu ediyoruz. Bize desteklerini ve dualarını esirgemesinler" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.