• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 26 Ocak 2021 11:48

Mücahit ve Ömer gitti...

Mücahit ve Ömer gitti...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Yolların ayrılması için bir süredir görüşmelerin yapıldığı Ömer Şişmanoğlu ve Mücahit Albayrak ile de sözleşmeler karşılıklı anlaşılarak fesih edildi. 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Yolların ayrılması için bir süredir görüşmelerin yapıldığı Ömer Şişmanoğlu ve Mücahit Albayrak ile de sözleşmeler karşılıklı anlaşılarak fesih edildi. 

KARIŞIK

Ara transfer döneminde şu ana kadar Mahamadou Ba, Jugurtha Hamroun, Kaan Kanak, İbrahim Akdağ, Armando Sadiku, Rashad Muhammed ve İbrahim Sissokko ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da ayrılık kervanına sol bek Mücahit Albayrak ile golcü oyuncu Ömer Şişmanoğlu da dahil oldu. Mücahit'in Samsunspor ile Ömer Şişmanoğlu'nun da Ümraniyespor ile anlaşabileceği öğrenildi.

Mavi Beyazlı yönetim, Mina, Farnolle ve Donald ile de ayrılık görüşmelerini sürdürürken, Arturo Mina ile bugün fesih sürecinin tamamlanması bekleniyor. Donald'ın kendisini isteyen birkaç kulüp ile temasta olduğu, Farnolle de sürecin olumlu ilerlediği kaydediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.