• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Aralık 2016 15:15

Minik yüreklerden büyük mesajlar

Minik yüreklerden  büyük mesajlar
Özel Aşiyan Anaokulu öğretmenlerinden Elif Tulay öğrencileri ile birlikte ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarına sessiz kalmadı.

ERKHABER / ERZURUM -Özel Aşiyan Anaokulu öğretmenlerinden Elif Tulay öğrencileri ile birlikte ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarına sessiz kalmadı."Yerli malı " haftasında hazırladıkları etkinliklerle halkımıza anlamlı mesajlar verdiler . alçaklarla savaşabilmenin ülkenin kendi ayakları üzerinde durabilmesi güçlü bir ekonomi daha fazla iş imkanı için ham maddenin ülkemizde kalması bir malın bir yerlerden diğerine aktarılması için harcanan enerjinin azalmasını önlemenin ancak yerli malı kullanarak mümkün olduğunu İfade eden Elif Tulay düşüncelerine daha iyi anlam kazandırmak adına öğrencileriyle yaptığı gösteri Erzurum halkının beğenisini kazandı.

KARIŞIK

 Vatan savunması için Can'larını feda eden aziz şehitlerimiz Türk ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaktır. “Terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlar ile boğulacaktır” ibaresiyle yola çıkan Elif Tulay minik yüreklerimize vatan sevgisini aşılamak herkez gibi biz eğitmenlerinde boynunun borcudur. Yaptıkları gösteriylede bunu hedeflediklerini ifade eden Elif Tulay biz bu vatan sevgisiyle doğup büyüdük ve çocuklarımızada vatan sevgisi’nin ne kadar önemli olduğunu her fırsatta aktarmamız gerektiğini ifade etti.