• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Temmuz 2016 10:24

Milletvekili Ilıcalı, sokak iftarına ev sahipliği yaptı

Milletvekili Ilıcalı, sokak iftarına ev sahipliği yaptı
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Ilıcalı hemşehrileriyle sokak iftarında buluştu. İftar sonrası selamlama konuşması yapan Ilıcalı, şehit Uzman Onbaşı Yunus Arda'nın babasıyla birlikte iftar açtı.

ERKHABER / GÜNCEL - Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın ev sahipliğinde, Ilıca'da sokak iftarı yapıldı. Organizasyonunu Aziziye Belediyesi'nin yaptığı sokak iftarına, Ak Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve yüzlerce davetli katıldı.
İftara ev sahipliği yapan Mustafa Ilıcalı, masaları tek tek dolaşarak hemşehrilerini selamladı. Hep birlikte açılan oruçların ardından konuşma yapması için sahneye davet edilen Ilıcalı, sahneye Şehit Uzman Onbaşı Yunus Arda'nın babası Lütfü Arda ile birlikte çıktı. Aziziye Belediyesi'ne organizasyon için teşekkür eden Ilıcalı "Bu anlamlı gecede, Kadir Gecesinde, doğduğumuz topraklarda sizlerle birlikte olmak benim için bir şans. Aramızda, yakın zamanda şehit olan Yunus Arda'nın babası değerli hemşehrimiz Lütfü Bey var. Programımıza katılacağını öğrenince çok sevindik, Allah ondan razı olsun. Lütfü Bey'in şahsında tüm şehit ailelerine en derin şükranlarımızı sunuyorum, onlara çok şey borçluyuz, onların ödediği bedeller yerde kalmayacak. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü, gereğini yapacaktır. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, İçişleri Bakanımız ellerinden geleni yapıyorlar. Son demleri Allah’ın izniyle terörün kökü kazınacaktır. Geçtiğimiz günde Atatürk Havalimanı'nda çok üzücü bir olay yaşadık. Bugünde o terör saldırısında şehit olan hemşehrimiz Murat Güllüce'yi Ebediyete uğurladık. Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin, yaralılara acil şifalar versin. " dedi.

KARIŞIK