• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Mart 2018 11:06

Milletvekili Ilıcalı: “Kahraman ordumuz terörün kökünü kazıyacaktır”

Milletvekili Ilıcalı: “Kahraman ordumuz terörün kökünü kazıyacaktır”
Milletvekili Ilıcalı: “Kahraman ordumuz terörün kökünü kazıyacaktır”

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Milletvekili Prof.Dr Mustafa Ilıcalı Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Mart Ayı Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. 
Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığında düzenlenen Mart Ayı Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı’na Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr Mustafa Ilıcalı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Palandöken ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, İlçe Yönetim Kurulu, Mahalle Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 
Toplantıda konuşma yapan Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı “Herkesin hayran olduğu bir dünya liderimiz var. Yurtiçinde ve yurtdışında saygınız. Eskiden bize emredip uluslararası para fonundan 1 milyar al deseler alıyorduk. Şimdi IMF ye borcumuz yok. Borç veren bir ülkeyiz. Birleşmiş milletler de Kudüs gibi çok önemli konuda, Amerika’ya rağmen 128 ülkenin oyunu alan bir lider ve bir Türkiye var. Afrin’deki operasyonda aslanlar gibi mücadele veriyoruz. Burada hiç kimse bize karşı gelecek güçte değildir. Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür. Güvenlik kuvvetlerimiz güçlüdür. Tüm Terör örgütlerinin kökü kazınacaktır. Şu anda 2019 seçimlerine hazırlanıyoruz. Ülkemiz açısından çok ciddi bir seçim. Türkiye kurulduğundan beri böyle bir seçime gidilmedi. Bu seçimlere Milliyetçi Halk Partisiyle beraber gireceğiz. Ve bu mutlak süreçte kazanacağız. 50+1 i alacağız. Çok çalışmamız lazım. Birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla ihtiyaç var” dedi. 
Ak Parti Hükümeti’nin Erzurum’daki projelerine de değinen Milletvekili Ilıcalı, “Hükümetimizin sahip çıktığı ve desteklediği projeler var. Tramvay projesi, hızlı tren, Söylemez, ve Alvar Barajlarının ihaleleri yapıldı. Cankurtaran açıldı. Tekman projesi ihaleye girdi. Başlangıçta 150 milyon dolarla yatırım yapacak Türkiye’nin en büyük elektrik firmasının şarj ünitesi üretimini Erzurum’a getirdik. Bugün artık Pekin ve Londra arasında çok önemli bir istasyonuz. Belediyelerimiz bu zamana kadar güzel hizmetler verdi. Bundan sonra çok daha iyi hizmetlerin olacağına inanmıyorum ve bunu görüyorum” ifadelerini kullandı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Mart’ta gerçekleştireceği Erzurum ziyaretini de gündeme getiren Milletvekili Mustafa Ilıcalı, “16 Mart’ta Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Erzurum’a geliyor. 2026 Kış Olimpiyatları’nda Cumhurbaşkanımızın tüm desteğiyle yanımızda olması bizler için çok önemli. Cumhurbaşkanımızın Dadaşlara büyük sevgisi var. Erzurum’da büyük hizmetler yapılıyor ve yapılmaya da devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı. 

KARIŞIK