• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Aralık 2016 12:12

Milletvekili Ilıcalı, Beşiktaş gazilerini ziyaret etti

Milletvekili Ilıcalı, Beşiktaş gazilerini ziyaret etti
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısında yaralanan polisleri, Şişli Etfal Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında terörü lanetleyen Ilıcalı, birlik ve beraberliğe dikkat çekti. ..

ERKHABER / ERZURUM- AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısında yaralanan polisleri, Şişli Etfal Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında terörü lanetleyen Ilıcalı, birlik ve beraberliğe dikkat çekti. 
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Çevik kuvvet polislerinin hedef alındığı hain saldırıda yaralanan gazileri ziyaret etti. 38 Polis ve 8 sivil vatandaşın şehit olduğu saldırıda yaralanan polis memurlarına Şişli Etfal Hastanesi’nde geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Ilıcalı "Vatan evlatlarının 'hemşire hanım çok ağrım var, dayanamıyorum bağırıyorum, diğer hastaları çokmu rahatsız ediyorum" diyerek acı içindeyken bile arkadaşlarını düşündüğü bu ortam, kutsal bayrağımızın yere inmeyeceğinin bir kanıtıdır." dedi. Saldırıda yaralanarak gazi olan Erzurumlu polis memuru Selman Güver ile de yakından ilgilenen Ilıcalı, Güver ailesine moral verdi. Ilıcalı, yaralı polislere yaptıkları yürekten hizmet için Şişli Etfal Hastanesi yetkililerine teşekkür etti.
Hastanenin ardından Beşiktaş Şehitler Tepesi’ne ziyarette bulunan Milletvekili Ilıcalı, "Alçakça planlanıp gerçekleştirilen bu hain saldırı yüreklerimizi dağladı. Adı her ne olursa olsun bütün terör örgütlerini lanetliyorum. Birlik ve beraberliğimizi hiç bir kuvvet bozamayacak." şeklinde konuştu. Hain saldırının ardından, provokasyon yapmak isteyenlerin amaçlarına ulaşmaması için tüm milletin tek yürek olması gerektiğini belirten Ilıcalı, özellikle bu günlerde siyasetin önemli isimlerinin halkla, toplumla kaynaşmasının bir olmanın göstergesi olacağını dile getirdi. Beşiktaş Emniyet Müdürü Caner Coşar ile görev başındaki emniyet mensuplarını da ziyaret eden Ilıcalı, şehitlerimiz için başsağlığı diledi.

KARIŞIK